Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 4

Kapıyı kırarak içeri giren temizlik görevlileri, çöplerle dolu odada yarı baygın halde yatan Kamuran Pınar A.’nın yeğeni olan 9 yaşındaki C. M. A.’yı buldu. Çocuğun odada kilitlendiği ve tuvaletini dahi odaya yaptığının görülmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

413
Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 5

Çöp evde tutulan çocuk, olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Talihsiz çocuk hastanedeki tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

513
Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 6

Çöp ev, Türkiye'nin gündemine otururken bugün ekipler söz konusu evde temizlik yaptı.

613
Bursa'daki çöp ev dramında şok detay! Duvardaki yazıların gizemi çözüldü! - Sayfa 7

Ekiplerin temizliğinin ardından eve giriş yapan basın mensupları, kullanılmaz haldeki eşyaları görüntüledi. Anne Yasemin A., "Yaradan biliyor, ben biliyorum ve oğlum biliyor. Dün akşam polisler almasaydı beraber sarılıp uyuyacaktık. Ben yanına yattım, omzundan öptüm oğlumu. Çizgi film izledik. 'Anne 2 yıldır çizgi film izlemiyorum' dedi. Havuza girmek istedi ama sosyal hizmetleri aradığımda ayaklarını soksun dediler. Bizim planlarımız vardı, oğlumla, yeni bir hayata başlayacaktık" diye konuştu.

713