Burcu Esmersoy tarih verdi! 3. kez gelin oluyor - Sayfa 9

BAVULDAKİ FOTOĞRAF DİKKAT ÇEKTİ

Nazım Akmandil'in taşımasına yardımcı olduğu bavullardan birinin üzerinde ise Esmersoy'un fotoğrafının olması gözlerden kaçmadı. Ünlü sunucunun, geçen günlerde valizini kaybetmemek için üzerine kendi fotoğrafını koyan şarkıcı İrem Derici'nin taktiğini uyguladığı görüldü.

925
Burcu Esmersoy tarih verdi! 3. kez gelin oluyor - Sayfa 10

"SON BİR HAFTA BENİM İÇİN GEÇMEDİ"

Burcu Esmersoy’un enerji dolu yaz stilini yansıttığı özel bir markanın kolksiyonu önceki gün Bebeköy'de gerçekleşen lansman ile tanıtıldı. Burcu Esmersoy heyecanından bahsedip, “Bir senedir bu koleksiyon için çalışıyoruz. Zaman su gibi aktı ama son bir hafta benim için geçmedi” dedi.

1025
Burcu Esmersoy tarih verdi! 3. kez gelin oluyor - Sayfa 11

Çok emek verdik diyen Esmersoy, "Tüm aşamalarda ekip arkadaşlarımla hep beraber çalıştık. Renkleri, desenleri, çizimlerine hep beraber kadar verip güzel bir koleksiyon hazırladık” şeklinde konuştu. Triko ve ipli bikiniler favorim diyen Esmersoy, “siyah renk tercihim” şeklinde konuştu.

1125
Burcu Esmersoy tarih verdi! 3. kez gelin oluyor - Sayfa 12

"NAZIM ÇOK BEĞENDİ"

Sevgilisi Nazım Akmandil ile çıktığı bayram tatili sorulup, sevgiliniz tasarımlarınızı gördü mü? sorusuna, "Ben tatilde beğeniye sundum onları siz hiç merak etmeyin. Çok beğendi. Numuneler ilk geldiği zaman kendisi gördü ilk” diye cevapladı.

1225