Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 7

Terazi işareti adil, ancak kin taşıyabilir. Hava burcu olan terazi denge arayan bir kişiliktir ve çok diplomatiktir. Bir terazinin hakikat ve adalet arayışı, onları kindar davranışlar sergilemeye itebilir.

712
Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 8

Akrepler harika bir problem çözücüdür, fakat herkesten şüphelenebilir. Odaklanmış ve kararlı olan akrepler gizemleri rahatça çözebilir. Ancak, güvenmeleri yavaştır. Akreplerin diğer insanlarda çok şey görme ve hissetme eğilimi onları biraz paranoyak yapabilir.

812
Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 9

Yaylar iyimserdir ama bu kimi zaman abartı olabilir. Yay burcu her zaman bardağın dolu tarafını görür ve dünyayı keşfetmekten hoşlanır. Eğlenmeyi ve özgür olmayı severler. İşler sıkıcı veya zorlaştığında yay burcunun kaçma eğilimi vardır. Sözlerini yerine getirmede veya taahhütlerini yerine getirmede iyi değiller.

912
Burçların en önemli zaafları belli oldu: Kimin hangi yönü daha zayıf? - Sayfa 10

Oğlaklar çok çalışkandır ve kimi zaman manipülatif olabilir. Oğlak pratik ve hırslıdır. Kariyerlerine çok önem verirler. Oğlak genellikle hesaplıdır ve işleri kendi çıkarlarına göre ayarlar, hatta onlar için bir şeyler yapabilecek ortaklar seçer ve bazı olaylara karşı kör eğilimleri insanların duygularını incitebilir.

1012