Burak Sergen'in aldatılma olayında flaş gelişme! "Eşimi ayartıp sevgili oldu" - Sayfa 6

Dizi çekimleri nedeniyle İstanbul’da olan Burak Sergen, kendisine açtığı güzellik merkezinin tadilatı nedeniyle İzmir’de olduğunu bildiği eşinin ihanetiyle sarsıldı ve hemen avukatı Uğur Sıtkı aracılığıyla boşanma davası açtı.

612
Burak Sergen'in aldatılma olayında flaş gelişme! "Eşimi ayartıp sevgili oldu" - Sayfa 7

Nihan Ünsal ise Özer Kaçmaz’la el ele çekilen fotoğraflarının eski olduğunu, herhangi bir ihanet olayının yaşanmadığını savundu.

712
Burak Sergen'in aldatılma olayında flaş gelişme! "Eşimi ayartıp sevgili oldu" - Sayfa 8

Peş peşe yaşanan olaylar magazin gündemine bomba gibi düşerken Özer Kaçmaz’ın biri 4, diğeri 9 yaşında olan iki çocuğunun annesi Züleyha Şehitoğlu tv100’e bomba açıklamalar yaptı.

812
Burak Sergen'in aldatılma olayında flaş gelişme! "Eşimi ayartıp sevgili oldu" - Sayfa 9

İşte Züleyha Şehitoğlu'nun ifadeleri:

 “Eşim Özer Kaçmaz’la fuarlarda stant işi yapıyoruz. İki çocuğumuz var. 2018’de boşandık, sonra yeniden barıştık ve eşimin yeni tuttuğu evde yaşamaya başladık. Bu kadın annesiyle bizim karşı dairemizde oturuyordu. Yani komşumuzdu. Bizim Özer’le kıskançlık kavgalarımız meşhurdur. Bir kavgamız sonrası ben kızıp çocukları alıp annemin yanına gittim. O sırada bu kadın eşimi ‘Ben seni eskiden beri çok beğeniyordum’ deyip ayartmış. Eve girip çıkmaya başlamış. Burak Sergen’le de karı koca ilişkisi yaşamadığına, iki arkadaş gibi olduklarına eşimi ikna etmiş” dedi.

912