Radar Hattı
26 Oca 2008 10:40 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:54

"BUNLAR HÖDÜKLERDEN VE BAKTERİLERDEN OY ALIYORLAR!.... AT KAPILARINA 2 KİLO ŞEKER 5 KİLO KÖMÜR!... AL OY!...." AKP'YE BUGÜNE KADAR YAPILAN EN AĞIR ELEŞTİRİ!...(VİDEO)

SKY Türk'te her hafta gündeme dair en muhalif yorumları yapan Nihat Genç, AK Parti seçmenine bugüne kadar yapılan eleştirilerden en ağırını yaptı.

SKY Türk televizyonunda yayınlanan "Nihat Genç ile Ne Var Ne Yok" adlı programda Nihat Genç, AK Parti eçemnine ağır eleştirilerde bulundu: "Bunlar hödükleştirilmiş insanlar."


HÖDÜKLER, BAKTERİLER BUNLARA OY VERİYOR
Nihat Genç, AK PArti'nin aldığı yüzde 47'lik oy oranı içinde zeki insanlar bulunmadığını iddia etti. "Bunlar zeki insanlardan, yazarlardan, ciddi siyasetçilerden oy alamazlar. Bunlar hödükleştirilmiş insanlardan oy alırlar. Atarsın kapılarına iki kilo şeker, 5 kilo kömür alırsın oyunu" diyen Nihat Genç, insanların borsa rakamları ile kandırıldığını, ancak bu ülkede insanların açlıktan, yetersiz beslenmeden öldüğünü savundu.



EN ZEKİSİ NAZLI ILICAK, BİLEMEDİN FEHMİ KORU OLUR
Gündemdeki türban tartışmalarına da değinen Genç, "Bunlar şartlanmış gibi türban tartışıyor. Bu sistem zeki insanlar yaratamaz. Bunların en zekisi Nazlı Ilıcak gibi olur, bilemedin Fehmi Koru kadar olur" diyerek iki gazeteciyi de "kafası çalışmayan hödüklerin entellektüeli" ilan etti.



Nihat Genç başka konularda da çarpıcı iddialarını sürdürdü.

MARGARİNLE KANSER EDİLDİK
Türkiye'de Vita yağ ve margarinin moda haline getirildiğini ve bu yağlarla kanser edildiğini iddia eden Nihat Genç; "Beslenme çantasına çocuğunun ekmeğine margarin sürüp koyan anneler kendilerini bununla modern sandılar" dedi.