Bülent Cihantimur borsası! Cihantimur için aracı olan gazeteci kim?

Oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla zor günler geçiren Bülent Cihantimur, Aci ailesiyle helalleşmeden eski eşinin ‘Yağma’ suçunu ortadan kaldırmak için harekete geçti. Cihantimur’un adamları şu sıralar Sarıyer Arı Köyü mesken tutmuş durumda. Yaralıların şikayetlerini geri çekmesi için onlara iş kurma teklifinde bulunmuş. Eylem Tok ile ilgili haber yapan gazetecilere de 250 bin TL ile 500 bin TL arasında paralar teklif ediyor. Bu teklife aracı olan da bir gazeteci…

Bülent Cihantimur borsası! Cihantimur için aracı olan gazeteci kim? - Sayfa 1

Medyaradar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre; Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği trafik kazasını başından beri takip ediyorum. Olay yeri kaza tutanağından başladığım seri Cihantimur haberlerini, Boston Federal Mahkemesi’ne kadar taşıdım. Bana göre bu bir trafik kazası davası değil, cinayet davasıdır. Yaralılar kimseyi aramasın diye üzerlerindeki telefonların adeta gasp edilmesi bunun en büyük kanıtıdır.

122
Bülent Cihantimur borsası! Cihantimur için aracı olan gazeteci kim? - Sayfa 2

 ŞİKAYETİNİZİ GERİ ÇEKİN SİZE İŞ KURALIM

Oğuz Murat Aci’nin oturduğu mahalleye bitişik olan Arıköy’de oturan bir vatandaştan telefon aldım. Sesi heyecanlıydı… Bülent Cihantimur’un adamlarının iki gündür köyde olduklarını söylüyordu… ‘’Aci ailesi Gümüşdere’de oturuyor. Arıköy ne alaka?’ sorusunu sordum. 

222
Bülent Cihantimur borsası! Cihantimur için aracı olan gazeteci kim? - Sayfa 3

Telefonun ucundaki kişi başladı anlatmaya, ‘’Oğuz Murat Aci’nin eşi ArıköyLü. Kazada yaralananlar Arıköy’de oturuyor. Hepsi de birbirine akraba. Bülent Cihantimur’un aracı gönderdiği kişi bu köyde sözü geçen bir dayıya ulaşıyor. O dayıdan kazada yaralananlarla görüşmek istediklerini, kendilerine teklif sunacaklarını söylemişler. Cihantimur’un gönderdiği aracılar bu görüşmeyi yaptıktan bir gün sonra kazada yaralananlarla bir görüşme gerçekleştirdiklerini de biliyoruz...

322
Bülent Cihantimur borsası! Cihantimur için aracı olan gazeteci kim? - Sayfa 4

Şikayetlerini geri çekme karşılığında onlara iş kurma sözü vermişler. Köy küçük. Bu tarz dedikodular çabuk duyuluyor. Teklifi kabul edip etmediklerini ancak şikayetlerini geri çektiklerinde göreceğiz. Sizin de haberiniz olur’’ diye konuştu.

422