Gündem
03 Haz 2011 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:25

BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR ''İLLE DE VATANIM'' DEMİŞ! İBO NELER SÖYLEDİ?

Türkiye'nin en gelişmiş tedavi merkezlerinden Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rahbilitasyon Merkezi'nin 5. katı Tatlıses için ayrıldı.

14 Mart’ta Beşiktaş’ta silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alınmış, 6 Nisan’da ise fizik tedavisi için Almanya’nın Münih kentine götürülmüştü.

Tatlıses’in tedavisine, Maltepe’de bulunan ve son teknoloji ile donatılan Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde devam edileceği öğrenildi.

TATLISES İÇİN ÇATIYA SPOR ARABA

Türkiye’nin en gelişmiş tedavi merkezlerinden biri olan ve 5 yıldızlı konaklama konforunu bir arada sunan merkezin 5. katının Tatlıses için ayrıldığı ileri sürüldü. Hastanede ayrıca terasa bir hafta önce spor bir araba konulduğu ve bu araba ile İbo’nun egzersiz yapacağı öğrenildi.

Bu arada araba egzersizi için İbrahim Tatlıses’e minik oğlu İdo eşlik edecek.

İBO “BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR: "İLLE DE VATANIM" DEMİŞ”

Bu arada İbrahim Tatlıses’in dün Türkiye’ye geldiğinde uçağın piste inmesiyle birlikte gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi.

Ekip arkadaşlarının sevinç gözyaşlarıyla birlikte Tatlıses’e sarılması ve birlikte ağlamaya başlamalarına üzerine İbo “Bülbülü altın kafese koymuşlar: "ille de vatanım" demiş, nasıl mutlu olduğumu anlatamam, sonunda yurduma geri döndüm, oh be” dediği öğrenildi.

ALMANYA’DA 2 TANE, TÜRKİYE’DE 7 TANE ROBOT

Öte yandan, Almanya’da sadece iki adet bulunan robotların Türkiye’de tam 7 adet olduğu ve Tatlıses’in tedavisinin sürdüğü Maltepe Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 tanesinin İbo’nun tedavisinde kullanılacağı öğrenildi.

acunn.com