Buket Aydın, Özgür Demirtaş ve Şahan Gökbakar’a ateş püskürdü! ‘İç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu’

"Hesabı erkek ödemeli. Erkekliğin doğasından gelir" diyen Buket Aydın’ın açıklamalarına üstü kapalı gönderme yapan ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medyayı sallarken komedyen Şahan Gökbakar yaptığı paylaşımla ünlü sunucuyu ti'ye almıştı. Aydın bu gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hakkında yapılan yorumlara ateş püskürdü.

Buket Aydın, Özgür Demirtaş ve Şahan Gökbakar’a ateş püskürdü! ‘İç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu’ - Sayfa 1

Son dönemde çıkışlarıyla sık sık gündem olan Buket Aydın, yazar ve ilişki uzmanı Adil Yıldırım'ı konuk ettiği yayında yaptığı açıklamalarla yine sosyal medyanın diline düştü.

15
Buket Aydın, Özgür Demirtaş ve Şahan Gökbakar’a ateş püskürdü! ‘İç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu’ - Sayfa 2

Kadın-erkek ilişkileri hakkında konuşan Aydın, "Ben hesap ödemem. Beni yemeğe çıkaran bir zahmet hesabı ödeyecek. Bir yemek ısmarlayamıyorsan benimle yemeğe çıkmayacaksın" dedi.

25
Buket Aydın, Özgür Demirtaş ve Şahan Gökbakar’a ateş püskürdü! ‘İç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu’ - Sayfa 3

Bu açıklamaların paylaşıldığı bir hesabın altına yorum yapan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "kredi kartı başvuru" ekran görüntüsü paylaştı.

35
Buket Aydın, Özgür Demirtaş ve Şahan Gökbakar’a ateş püskürdü! ‘İç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu’ - Sayfa 4

PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI…

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı video ise olay yarattı. Gökbakar’ın paylaşımı, ünlü sunucu Buket Aydın’ın gündem yaratan açıklamalarına gönderme olarak algılandı.

45