Bu yazın en güzeli kim?

Evlere kapandığımız zorlu günlerin ardından soluğu tatilde alan ünlü güzeller, kusursuz fizikleriyle yazın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Peki, bu yazın en güzeli sizce kim?

Bu yazın en güzeli kim? - Sayfa 1

Karantina günlerinin ardından soluğu tatil beldelerinde alan ünlü kadınlar, hem güzellikleri hem de plaj stilleriyle magazin sayfalarını süslüyor. Peki sizce aralarından en güzeli kim? Kelebek, Instagram sayfası 2020 yazının en güzel ünlüsünü seçiyor.


127
Bu yazın en güzeli kim? - Sayfa 2

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel, bu yazın en öz güvenli en bol mesajlı bikinili pozların sahibiydi. Ünlü oyuncu, ikinci oğlu Han’ı kucağına aldıktan 4 ay sonra tatile çıktı. Doğum sonrası bikinili fotoğraflarını paylaşırken, kendi haberini de kendi yazdı. Korel, “Berguzar Korel bikinili yakalandı. Kilolu haliyle dikkat çekti. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı” dedi. Bu hareketi tüm kadınlar tarafından ilham verici bulundu.


227
Bu yazın en güzeli kim? - Sayfa 3

Berrak Tüzünataç

Oyuncu Berrak Tüzünataç da karantina yorgunluğunu tatilde attı. Güzel oyuncu, kusursuz fiziğiyle sahilde tüm bakışların kendisine çevrilmesini sağladı. Denizin ve güneşin keyfini çıkaran Tüzünataç, sosyal medya hesabına da fotoğraflarını yükledi.


327
Bu yazın en güzeli kim? - Sayfa 4

Aslı Bekiroğlu

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun tatil fotoğraflarını Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de köşesine taşıdı ve “Keyifle izlediğim Aslı Bekiroğlu sevgilisi ile tatil yaparken çekilmiş. Yıllardır ‘sıfır beden’ denilen ölçünün kadınları güzellikten uzaklaştırdığını söylüyorum. 42 beden kadının sıfır bedenden daha güzel olduğunu yazıyorum. Şu fotoğrafa bakın ve tarafsız gözle söyleyin. Sıfır beden mi... Yoksa Aslı Bekiroğlu mu?” sorusunu sordu. Peki, sizce hangisi?


427