Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 8

Aslan ve Yükselen Aslan: Sosyal çevrenizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız etkinlikler tartışma ile sonuçlanabilir. Farkında olmadan çok fazla çevrim içi alışveriş yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizi sarsma ihtimaliniz olabilir, harcamalarınızı bilinçli yapmanızda fayda var.

815
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 9

Başak ve Yükselen Başak: Kariyer hayatınızda yaşadığınız yoğunluk ve aksamaları ilişkilerinize negatif bir şekilde yansıtabilirsiniz. Aynı şekilde çok çalışmadan kaynaklı hafif sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklar oluşabilir. Bol su içip dinlenerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. 

915
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 10

Terazi ve Yükselen Terazi: Ruhsal olarak kendinizi tükenmiş hissedebilirsiniz. Bilinçaltınız çok fazla su yüzüne çıkmaya meyilli ve ilgi istiyor. Ruhsal çalışmalarla kendinizi besleyebilir, kitap okumaya daha çok zaman ayırarak zihninizi meşgul edebilirsiniz. Aksi taktirde bu hafta sizin için depresif geçebilir. 

1015
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 11

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde krizlerle uğraşabilirsiniz. Sizden saklanan konular açığa çıkabilir ve bununla ilgili tartışma içine girebilirsiniz. Banka işlemleriniz, borçlarınızla ilgili muhasebe yaparak, maddi konularınızı düzene koyarak bu haftayı değerlendirebilirsiniz. 

1115