Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 6

İkizler ve Yükselen İkizler: Evlilik ve ilişkilerinizde iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme gibi gündem konularınız varsa aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Kariyer hayatınızda özellikle kadınlarla problemler yaşayabilirsiniz. Evinizde spiritüel çalışmalar yaparak bu etkileri en aza indirgeyebilirsiniz. Adaçayı yakmak bile iyi gelecektir.

615
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 7

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta uykusuzluk çekebilirsiniz. Rüyalarınız size mesaj veriyor olacak. Bu yüzden gördüğünüz rüyaları not edin. Yapacağınız seyahatlerde aksilik yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Özellikle gıda zehirlenmelerine karşı temkinli olun. Bilmediğiniz yiyecek ve içeceklerden uzak durun.  

715
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 8

Aslan ve Yükselen Aslan: Sosyal çevrenizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla yapacağınız etkinlikler tartışma ile sonuçlanabilir. Farkında olmadan çok fazla çevrim içi alışveriş yapabilirsiniz. Gelir gider dengenizi sarsma ihtimaliniz olabilir, harcamalarınızı bilinçli yapmanızda fayda var.

815
Bu haftanın en şanslı burçları belli oldu! Mükemmel bir hafta olacak... - Sayfa 9

Başak ve Yükselen Başak: Kariyer hayatınızda yaşadığınız yoğunluk ve aksamaları ilişkilerinize negatif bir şekilde yansıtabilirsiniz. Aynı şekilde çok çalışmadan kaynaklı hafif sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklar oluşabilir. Bol su içip dinlenerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. 

915