Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı... - Sayfa 11

3.  Duy Beni - (Star Tv - 6. bölüm)

Ekim Aziz’in kurduğu tuzağa düşmüştür. Kanat’ın Leyla’ya da zarar verecek düşüncesi onu alt üst eder.Acaba öğrendiği gerçekleri ona anlatabilecek midir?Diğer tarafta Leyla, hayatında yeni bir sayfa açmış ve hak ettiğini düşündüğü Gerçek Koleji’ne geri dönmüştür. Yanında bu kez arkadaşı sandığı Melisa karşısında bir zamanlar can dostu ama şimdi düşmanı kabul ettiği Ekim vardır.Üstelik Kanat’ın ona aşık olduğunu düşünmektedir.Leyla bu düşünceler içindeyken Kanat Ekim’em aşık olduğunu söyler. Diğer tarafta okuldaki zorbalığın tekrar hedefi olan Emine, herkesi dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.Sırlar teker teker ortaya çıkarken Kanat’ların evinde başka bir trajedi yaşanır.Bahar hoca herkesi istemeden olsa bir gerçekle yüzleştirecektir.Selim hoca ise kendi geçmişinin acısıyla öğrencilerini korumak için bu kez farklı bir yol dener.Sınıfın tahtasına ders konusu olarak“ Zorbalık Mahkemesi” yazar.Öğrenciler neyle karşılaşacaklarını bilmeden onlara gösterilen sandalyelere otururlar.Kararı yine öğrenciler verecektir.

1113
Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı... - Sayfa 12

2.  Gelsin Hayat Bildiği Gibi - (Show Tv - 4. bölüm)

Yıllar önce kendisini terk eden Emin’i karşısında gören Derya hayatının şokunu yaşar. Annesi ve komşusunu konuşurken duyunca yüzleşmek için gittiği Mert’in evinde Aylin’i gören Gizem, ikilinin arasında arkadaşlık dışında bir ilişki olduğunu düşünür. Derya’ya söyledikleri yalanın ortaya çıkmayacağını düşünen Mert ve Aylin ise Esra’nın planından habersizdir. Esra, Derya’nın karşısına hiç hoş olmayan bir şekilde çıkar. Bu karşılaşma sonucu Aylin, Mert ve Derya için hiç istemediği bir karar vermek zorunda kalır. Melek hayatında bazı şeyleri yoluna soktuğunu düşünürken avukatından aldığı bir telefon tüm umutlarını soldurur. Aygün ise kızının başındaki derdi bildiği halde mahalleden kızına talip olan İlyas’la ilgili Melek’in aklını çelmeye çalışır. Melek’e takıntılı bir aşk besleyen İlyas sevdiğini Zülfikar’a bırakmamaya kararlıdır. Derya’nın yanı başında olduğundan habersiz olan Sadi Payaslı, Songül’le atışmalarının gerçek bir çift atışmasına döndüğünün farkına varır. Payaslı yıllar sonra ilk kez bir kadınla akşam yemeği için randevulaşır ancak gece hiç tahmin etmediği bir adreste son bulur.

1213
Bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu! Zirveyi görenler inanamadı... - Sayfa 13

1.  Tozluyaka - (Fox - 6. bölüm)

 Kenan, Ali’nin babası olduğunu öğrendikten sonra tek hedefi oğluna yakın olmak olacaktır ancak Derya buna izin vermez. Sessiz savaş başlar aralarında. Tüm okların Cemre’yi işaret ettiği gerçeği de gençler arasında şüpheden öteye geçmiştir artık. Herkesin derdi bunu kanıtlamaktır. Ancak bir kişi aslında gerçeğin ne olduğunu biliyordur. Herkesle oyun oynar… fakat bu oyun çok ağır sonuçlar doğuracaktır. Gerçekler bir bir ortaya çıkıyordur. Katil hata yapar. Bu hatayı ilk kim fark edecektir?

1313