Breaking Bad hakkında herkesi şaşırtan 10 ilginç bilgi! - Sayfa 8

Aaron Paul tarafından canlandırılan Jesse Pinkman karakterinin ilk sezonda ölmesi planlanıyordu, daha sonra bu fikirden vazgeçtiler ve hepimizin sevdiği Jesse karakteri Walt dışında dizinin tüm bölümlerinde bulunan tek karakter oldu. Ayrıca hepimizin gönlünde taht kuran Jesse karakterini canlandıran Aaron Paul hayatı boyunca hiç oyunculuk dersi almamıştır.

812
Breaking Bad hakkında herkesi şaşırtan 10 ilginç bilgi! - Sayfa 9

2. sezondaki birinci, dördüncü, onuncu ve on üçüncü bölümlerin açılışları siyah-beyaz olarak çekilmiştir. Bu bölümlerin isimlerini bir araya getirdiğimizde Seven Thirty-Seven / Down / Over / ABQ ortaya çıkıyor. Bu, sezonun sonunda ortaya çıkan uçak kazasına bir göndermedir.

912
Breaking Bad hakkında herkesi şaşırtan 10 ilginç bilgi! - Sayfa 10

Bryan Cranston, evinin çatısına atması gereken pizzayı hem tek seferde fırlatmış, hem de görüntü yönetmeninin tam istediği şekilde (malzemeli kısım yukarıda) oturtmuş. Haliyle bu sahne büyük şaşkınlıkla ve tek çekimde hemen bitmiş.

1012
Breaking Bad hakkında herkesi şaşırtan 10 ilginç bilgi! - Sayfa 11

Bildiğiniz üzere Breaking Bad toplamda 62 bölüm sürüyor. Periyodik Tablo’daki 62. element Samarium elementidir. Samarium ise kanser hastalarını tedavi etmekte kullanılmaktadır.

1112