Brad Pitt'ten milyon dolarlık Angelina Jolie ifşası - Sayfa 19

Aktörün hukuk ekibinin hazırladığı dokümanlarda; Jolie'nin hakkını sattığı Yuri Shefler'in "karanlık" iş ilişkileri bulunduğu da ileri sürülüyor.

1921
Brad Pitt'ten milyon dolarlık Angelina Jolie ifşası - Sayfa 20

Buna göre Rus iş insanı,Miraval'da Jolie'nin hisselerini satın aldıktan sonra "rakip bir şirketin yararına gizli ve özel bilgiler ele geçirdi."

Dokümanlarda Shefner'ın bu şekilde Brad Pitt'in büyük bir dikkat ve özenle inşa ettiği markasının itibarını tehlikeye attığı iddiası da yer alıyor. Buna göre Jolie, hakkını bir yabancıya daha da kötüsü zehirli bağlantıları ve fesat niyetleri olan bir yabancıya satarak " Pitt'i de bu sarmalın içine. Bu şekilde markaya da zarar verdi.

2021
Brad Pitt'ten milyon dolarlık Angelina Jolie ifşası - Sayfa 21

Angelina Jolie'nin eski eşi Brad Pitt'e yönelik daha önce de olumsuz iddiaları olmuştu. Daha önce çocuklarının velayeti için yasalar önüne çıktıkları dönemde Pitt'in, büyük oğulları Maddox'a şiddet uyguladığını ileri süren Jolie, aktörle birlikteyken hem kendisinin hem de çocuklarının hayatından endişe duyduğunu da söylemişti.

Brad Pitt ile altı çocuğun velayeti için aralarında süren davayı "korkunç" diye nitelendiren Angelina Jolie, Pitt ile en büyük oğlu Maddox arasında uçakta yaşandığı ileri sürülen şiddet olayına da değindi.

Jolie, "Olaylar uçakta uygulanan sözlü ve fiziksel şiddetle başlamadı. Olay bundan çok daha karmaşık" diyerek sözlerini sürdürdü. 

2121