Brad Pitt'ten milyon dolarlık Angelina Jolie ifşası - Sayfa 15

Brad Pitt ve Angelina Jolie, 2008 yılında satın aldıkları bu şatoda, altı çocuklarıyla birlikte mutlu tatiller de geçirmişti. Hatta 2014 yılında yine bu şatoda çocuklarının tanıklığında evlenmişlerdi. Giriştikleri alkollü içki işini de birlikte sürdürüyorlardı.

1521
Brad Pitt'ten milyon dolarlık Angelina Jolie ifşası - Sayfa 16

 Brad Pitt, 47 yaşındaki eski eşini; söz konusu alkollü içki firmasının saygınlığını zedelemekle suçluyor. Jolie'nin, şirketteki kendi payını bilerek ve isteyerek " zehirli işbirlikleri olan bir yabancıya sattığını" ileri sürüyor Pitt.

1621
Brad Pitt'ten milyon dolarlık Angelina Jolie ifşası - Sayfa 17

Bu şekilde de Jolie'nin hem kendisine hemde kurduğu işe zarar verdiğini iddia ediyor. Brad Pitt'in belirttiğine göre Jolie ile birlikte bu işi kurdukları sırada paylarını asla bir yabancıya satmama yani başkasını bu işe karıştırmama konusunda aralarında bir anlaşma vardı. Fakat Jolie, bu anlaşmaya uymadı.

1721
Brad Pitt'ten milyon dolarlık Angelina Jolie ifşası - Sayfa 18

Brad Pitt'in hukuk ekibinin hazırladığı dokümanlar arasında bu işin aktör için bir tutku olduğu, geliştirmek için elinden geleni yaptığı ancak Angelina Jolie'nin Miraval'ın başarısı için hiçbir katkıda bulunmadığı iddiası da yer alıyor. Jolie'nin bu satış işini bir sır gibi sakladığı ve Pitt'in sözleşmeden doğan haklarını bilerek ihlal ettiği de savunuluyor.

1821