Magazin
19 Tem 2008 19:10 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:09

"B.KUMU YE DENİZ"..."YERİM VALLA"!..ŞOK EDEN DİYALOG,ŞOK EDEN AŞK!..

Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki'nin fırtınalı aşkı devam ediyor. İkili, 'Dayak' dedikodusunun hemen ardından, bu kez de telefon mesajındaki 'skandal' diyalogla gündemde...

Kelebek'in haberine göre, Deniz Seki ile iki yıldır birlikte olduğu Hüsnü Şenlendirici'nin ilişkisinde sular durulmuyor. Ünlü klarnetçinin eşi Nazire Hanım'dan boşanmaması, hatta o ve çocuklarıyla düzenli olarak görüşmeye devam etmesi yüzünden sinirlerine hakim olamayan Seki'nin sert tutumu, zaman zaman ters tepiyor. Yine aynı sebeple tartışma yaşadığı Şenlendirici tarafından tartaklandığı yazılan sanatçının, birkaç ay önce de onunla telefonda tartıştığı öğrenildi.

İşte şoke eden diyalog
İddiaya göre Deniz Seki ile kavga eden Hüsnü Şenlendirici, olayın hemen ardından Taksim Trio ekibiyle birlikte konser için Moskova'ya gitti. Onun gidişinden sonra yaptıklarından ve sivri sözlerinden pişmanlık duyan Seki, telefon taarruzuna geçti. Otel lobisinde otururken peş peşe gelen mesajlardan bunalan Şenlendirici'nin yanıtı ise ağır oldu. Sonunda Seki'ye "B.kumu ye" yazdı. Ancak Seki'den gelen karşılık daha da şoke ediciydi: "Yerim!"

"Asıl ben adamın kafasını yararım"
Deniz Seki, sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin elindeki bardağı atarak kafasını yardığı yönündeki haberlere yanıt verdi: "Bizimle uğraşmaktan bıkmadılar. Bu ne rezalet, bu ne terbiyesizlik. Ben, kafası yarılacak kadın değilim. Kimse benim kafamı yaramaz, ancak ben adamın kafasını yararım."