Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 9

Aslan

Çevrendeki değişimlere ayak uydurma süreci içerisindesin. Hayatınla ilgili köklü değişimler yapmak istiyor ve bunun için aceleci davranıyorsun. Dur bir soluklan. Bugün aceleci davranmanın sana hiç bir faydası olmayacak. Alacağın kararlarda kalbinin sesine kulak ver. Hedeflediklerini gerçekleştirmek için daha da hırslanacağın bir sürece giriyorsun. Bugün yaşayacağın bazı olaylar hayatla ilgili ders çıkarmanı sağlayacak.

916
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 10

Başak

 Bugün iletişimin çok kuvvetli. Yakınlarınla kurduğun bağlar çok kıymetli. Sevdiklerinden seni daha ileriye taşıyacak eleştiriler duyabilirsin. Bunlara kulak ver çünkü senin yararına olacak.  Hayatına yeni biri almaya hazırlandığın bir süreçte olabilirsin. Kalbini dinle. O sana mutlaka doğruları gösterecek. Ön yargı duyduğun bazı fikirleri terk etmenin zamanı geldi. Hayatın gün geçtikçe güzelleşiyor.

1016
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 11

Terazi

 Kalabalıklar içinde bunalacağın bir gün yaşayabilirsin.  Bugün sevdiklerin sana ufak tefek tavsiyelerde bulunabilir. Bunları dinlemende fayda var. Daha önce planladığın işler üzerine odaklan ve fikirlerini daha da ileriye taşı. Yeni planlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir.  Sağlığına çok dikkat et. 

1116
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 12

Akrep

 Bugün ruhsal yönden iniş çıkışlarının olduğu bir gün olacak. Kafanı meşgul eden konularla ilgili ayrıntılarda boğulacaksın. Lütfen her şeyi bu kadar fazla düşünme. Bu sana zarar verir. Hayatı akışında yaşamaya özen göster. Tutkularının ve isteklerinin peşinden gitmek için planlarını uygulamaya başla. Hayatı ertelemeyi bırak. Dünyaya bir kez geliyoruz öyle değil mi?

1216