Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 5

Koç

 Bugün iç dünyanla baş başa kalma ve dinlenme isteği içindesin. İç huzurun için şifalanma ihtiyacı duyuyorsun. Bugün bir ekip çalışmasından çok kendi başına işlerini halletmek istiyorsun. Gün içinde beklemediğin haberler duyabilirsin. Bu haberler seni epey bir şaşırtacak baştan uyarayım. Tabii bunlar daha çok iş hayatınla alakalı haberler. Enerjini kendine yarar sağlayacak konulara harca.

516
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 6

Boğa

 Bir süredir çevrendeki insanları mutlu etmek için olmadığın gibi biri davranıyordun. Fakat bu durumun sana karşı kullanılmaya başlandığının farkına vardın. Artık kendin gibi davranıyor, uğradığın haksız davranışlara karşı direniyorsun. Duygusallığı bir kenara bıraktığın ve mantığını kullandığın bir gün geçireceksin. Bunun dışında bugün sosyal hayatın epey bi canlanacak. Sevdiklerinle doyasıya vakit geçireceksin.

616
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 7

İkizler

  Kariyerinle ilgili avantajlı ve seni başarıya taşıyacak güzel teklifler alabilirsin. Çevrendeki insanlar tarafından takdir edilmek seni motive ediyor. Bugün hali hazırda planladığın işlerine odaklanman daha iyi olacak. Fikirlerini insanlara kabul ettirmekte üstüne yok. İnanılmaz bir ikna yeteneğin var. Bugün de bu sayede güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Duygusal açıdan kafanın karışık olduğu bir gün geçirebilirsin. Bunları çok önemseme. Herkes arada sırada böyle hisseder. Başarılarına odaklan. Kendinle gurur duy.

716
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 8

Yengeç

Risk almak ve büyük adımlar atmak istediğin bazı konular olduğunu biliyorum. Tüm bunları hayata geçirmeden önce güvendiğin kişilerle fikir alışverişi yapman ve onların düşüncelerini duyman senin yararına olacak. Bilhassa iş hayatında tartışmalardan uzak dur.  Bugün kendine vakit ayırmak sana iyi gelecek. Kendimize bakmak bizi her zaman çok iyi hissettirir öyle değil mi?

816