Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 12

Akrep

 Bugün ruhsal yönden iniş çıkışlarının olduğu bir gün olacak. Kafanı meşgul eden konularla ilgili ayrıntılarda boğulacaksın. Lütfen her şeyi bu kadar fazla düşünme. Bu sana zarar verir. Hayatı akışında yaşamaya özen göster. Tutkularının ve isteklerinin peşinden gitmek için planlarını uygulamaya başla. Hayatı ertelemeyi bırak. Dünyaya bir kez geliyoruz öyle değil mi?

1216
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 13

Yay

Bugün arkadaşlarınla vakit geçirmek ve onların senin hakkındaki güzel düşüncelerini duymak seni motive edecek. Zihnini sorunlarınla boğmak yerine güç toplamak için dinlenmeyi seçiyorsun. Bu ne kadar güzel. Kendin için bir şeyler yapman çok takdir edilesi. Bugün ev içinde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilme ihtimalin var. Böylesine güzel bir karar vermişken, sen bu sorunları önemseme çünkü çözülemeyecek problemler değil.

1316
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 14

Oğlak

 Bugün zihninin çok dağınık olduğunu ve sıkıldığını hissediyorum. Sevdiklerinle iletişime geç. Sorunlarını onlarla paylaşmak seni inanılmaz rahatlatacak. Kendine vakit ayır. Sorunlarından bugün uzaklaş. Bir şeyleri gerektiğinden fazla kafaya takmak ilerde sağlık sorunlarına sebep olur. Lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Her şey geçecek.

1416
Bitti derken yenisi kapıda! Yeni retro kuşağı burcunuzun özelliklerini etkileyecek - Sayfa 15

Kova

  İş hayatın gayet yolunda gidiyor. Daha önce sorun yaşadığın konularla ilgili iyileştirmeler yapacaksın bugün. Bir süredir aranın bozuk olduğu bir kişiyle bir araya gelip, onunla yeniden bir bağ kurabilirsin. İş hayatının yanında özel hayatında da sorun yaşadığın bazı konular yavaş yavaş düzeliyor. Gün senin için pozitif ilerleyecek.

1516