Bir dönem dizilerin 'kötü kadın'ıydı: Özgül Kavruk değişen hayatını anlattı - Sayfa 6

Özgül Kavruk ayrıca günümüzde en beğendiği mankenin Didem Soydan olduğunu belirterek, "Kafa olarak bu işi çok ciddiye aldığını düşünüyorum. Kişisel hayatı nasıldır hiçbir fikrim yok ama modellik olarak gördüğüm kısım beni çok etkiliyor ve başarılı buluyorum" ifadelerini kullandı.

616
Bir dönem dizilerin 'kötü kadın'ıydı: Özgül Kavruk değişen hayatını anlattı - Sayfa 7

Emekli manken, 'Oyunculuğa geçişiniz nasıl oldu?' sorusuna ise gülerek, "Söke söke aldım oyunculuğu" yanıtını verdi. Kavruk, "Ekran güzel kadın ve yakışıklı erkek istiyor çoğunlukla. İstisnalar, kadiye bozmaz. Güzelliğiyle ön planda olmayan çok başarılı oyuncular da var tabii. Oyunculuğu sadece bu işin eğitimini almış kişiler yapmalı diye bir zorunluluk yok. Çünkü yapımcılar da zaten öyle değil. Dolayısıyla bu kendi içinde bir sarmal hale gelmiş durumda" dedi. 2000'de 'Derman Bey'de Kadir İnanır ile kamera karşısına geçen Özgül Kavruk, ardından 'Böyle mi Olacaktı', 'Gurbet Kadını', 'Doktorlar' ve 'Sakarya Fırat' dizilerinde canlandırdığı 'kötü kadın' karakterleriyle izleyicilerin hafızalarında yer edinmişti.

716
Bir dönem dizilerin 'kötü kadın'ıydı: Özgül Kavruk değişen hayatını anlattı - Sayfa 8

2010-2013 arasında yayınlanan 'Sakarya Fırat' dizisinde canlandırdığı 'Jiyan' karakteriyle de tanınan Özgül Kavruk, şimdilerde ise pilates eğitmenliği yapıyor. Kadıköy Bostancı'da salonu bulunan emekli manken, 'Sakarya Fırat' dizisinin zorlu geçen çekimlerinin ardından zor günler geçirmiş.

816
Bir dönem dizilerin 'kötü kadın'ıydı: Özgül Kavruk değişen hayatını anlattı - Sayfa 9

Özgül Kavruk, "Bir gün hapşırdıktan sonra üç ay belimden aşağısını hareket ettiremedim. Omurgamda ciddi bir fıtık olmuşmuştu. 'Sakarya Fırat'ı 2 bin metrede dağlarda ve tepelerde çekiyorduk. Üzerimde 20 kiloluk techizat vardı. Taşlık ve kayalık zemindeydik. Sürekli çatışma sahneleri oluyordu. Aynı dönemde de spor yaptığım için vücudumu dinlendirmedim. Bir tedavi süreci geçirdim, yeni yürümeye başlayan bebekler gibi adım atarak tekrar yürümeye başladım. Pilatesin çok büyük bir faydası dokundu. Bir arayış içindeydim o dönemde ve eşimin de desteğiyle pilates eğitmeni oldum. Çeşitli eğitimler aldım ama ve bu alanda uzmanlaştım" dedi.

916