Billur Kalkavan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlü isimler art arda taziye paylaşımı yaptı - Sayfa 12

TUĞBA ÖZAY

"Bu fotoğraftaki gibi flulaşıyor her şey. Sevgili Billur Kalkavan'ı, bilimizi kaybettik… Hayat dolu bir insandı. 10 sene önce bugünlerde Kenya'daydık. Bu fotoğraf da o günlerden anı kaldı. Hoşça kal Bili'm. Dünya sen gibi sevgi dolu bir insanı kaybetti. Anıların ışık olsun, mekanın cennet olsun."

1219
Billur Kalkavan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlü isimler art arda taziye paylaşımı yaptı - Sayfa 13

MELEK BAYKAL

"Nurlarda uyu güzel kadın. Seni hiç unutmayacağız"

1319
Billur Kalkavan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlü isimler art arda taziye paylaşımı yaptı - Sayfa 14

AYŞEGÜL ALDİNÇ

"Bir ihtimaldi iyileşmen. Sen her ne kadar bu melün hastalık karşısında dik dursan da gönderilerinden belliydi gittikçe irtifa kaybediyor oluşun. Ama ümit işte… Biz seni sevenler hep umduk. Söylediğin ve inandığın gibi yenebileceğine biz de çok inandık. Senin gibi çok yönlü olup, kendini hep geliştiren çalışkan bir ruhun günbegün sağlıkça azalıyor olması çok acıydı. Tutunmaya çalıştın ama kayıp gittin kendi ellerinden. Neydi hayatının teessürü bilinmez. Çok üzgünüm çok. Güzeller güzeli, dik duruşlu, iradeli, sözünü sakınmayan canım kadın, gittiğin yerde mutlu ol. Ruhun sevinçle dolsun. Mekanın cennet, Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Ailene, hayat arkadaşın canın Buğra Bahadırlı'ya sabırlar diliyorum. Bugün çok kayıplı, kara bir gün. Bartın'da göçük altında kalarak hayatını kaybeden canların da ruhları şifa bulsun. Yaralı kardeşlerimiz tez iyileşsin. Geride kalanlara Allah sabır ihsan eylesin. Ve tüm kalplerimizle yakardığımız gibi, bu son olsun!"

1419
Billur Kalkavan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlü isimler art arda taziye paylaşımı yaptı - Sayfa 15

AYŞE ÖZYILMAZEL

"Kendi gibi olmayı seçmiş, cesur, farklı, dobra, hayvansever, kural dışı, kalp sesine dikkat kesilmiş güzel ruh hoşça kal."

1519