Bill Gates'ten tepki çeken aşı açıklaması! - Sayfa 4

'İŞLERİ ENGELLEYEN BİR ŞEY DEĞİL'

Gates aşı üreticilerinin sıkça dile getirdiği fikri mülkiyetin "işleri engelleyen şey" olmadığının altını çizdi. Dünya genelinde her gün binlerce kişinin hayatına mal olan virüse rağmen şirketlerin aşı tariflerini paylaşmaması bir süredir tepki çekiyordu. Gates'in bu şirketlere hak vermesi sonrası ABD'li milyarder de tepkilerin hedefi oldu. Gates kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

414
Bill Gates'ten tepki çeken aşı açıklaması! - Sayfa 5

'KAR İÇİN ÖLÜMLERİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR'

Özellikle Hindistan başta olmak üzere yeni kovid dalgası ile boğuşan ülkeler olduğunu anımsatan kullanıcılar, Gates'i ve aşı şirketlerini kar etmek uğruna binlerce insanın ölmesine göz yummakla suçladı.

514
Bill Gates'ten tepki çeken aşı açıklaması! - Sayfa 6

HAYAT NE ZAMAN NORMALE DÖNECEK?

Aynı programda Gates 'Hayat ne zaman normale dönecek' sorusuna da yanıt verdi. Kovid-19 aşılarının hızla yaygınlaştığının altını çizen Gates, 2022'nin sonunda hayatın normale dönmesini beklediğini ifade etti.Bill Gates 2015 yılında yaptığı açıklama ile bugünlerin gelebileceği uyarısını yapan ilk kişilerden birisiydi.


614
Bill Gates'ten tepki çeken aşı açıklaması! - Sayfa 7

GATES VE EŞİ BU ŞİRKETLERE YATIRIM YAPTI

Kovid-19'a karşı başlatılan projelere maddi destek sağlayan Gates bu kapsamda milyonlarca dolar harcamış durumda. Peki Gates çiftinin yönettiği Gates Vakfı hangi projelere yatırım yaptı? İşte Bill Gates ve eşinin yatırım yaptığı 4 corona virüs aşısı...


714