Bill Clinton’dan yıllar sonra Monica Lewinsky skandalı itirafı: Yaptığım şey berbattı - Sayfa 3

Clinton konuşmasına, “Hiç kimse oturup da ‘Sanırım sorumsuzca bir risk alıyorum’ diye düşünmez. Ailem için kötüydü, ülkem için kötüydü, benimle çalışan insanlar için kötüydü” diye devam etti.

39
Bill Clinton’dan yıllar sonra Monica Lewinsky skandalı itirafı: Yaptığım şey berbattı - Sayfa 4

"ARTIK TAMAMEN FARKLI BİRİYİM"

Clinton ayrıca, “Sendelediğinizi hissediyorsunuz. Dövüşün 15. Roundundasınız ve 30 rounda çıkıyor ve işte bir süreliğine de olsa aklınızı bunlardan uzaklaştıracağınız bir şey. Herkes hayatında baskı, hayal kırıklıkları, dehşet, korku ya da her neyse onu yaşıyor. Endişelerimi yönetmek için yıllarca yaptığım şeylerden biri. Hayatta hepimizin yükleri var ve bazen yapmamamız gereken şeyleri yapıyoruz. Yaptığım şey berbattı, yanlıştı. Onu (Hillary Clinton) incitmiş olmaktan nefret ettim. Yıllarca kaygılarımla baş ettim. O zamandan beri artık tamamen farklı biriyim” diye konuştu.

49
Bill Clinton’dan yıllar sonra Monica Lewinsky skandalı itirafı: Yaptığım şey berbattı - Sayfa 5

Belgeselin ‘Hardest Decision’ (En Zor Karar) adını taşıyan ve sadece ‘yasak ilişki’ hikayesine odaklanan bölümünde ayrıca çiftin bu skandalı nasıl yönettiği de anlatıldı.

59
Bill Clinton’dan yıllar sonra Monica Lewinsky skandalı itirafı: Yaptığım şey berbattı - Sayfa 6

HILLARY CLINTON DA KONUŞTU

Hillary Clinton yaşananlar karşısında ‘yıkıldığını’ ancak eşinin yanında yer almayı tercih ettiğini söyledi. Hillary Clinton, “Bazı insanlar doğru kararı, bazıları da yanlış kararı verdiğimi düşündü. O dönem verdiğim karar nedeniyle hem onay hem de eleştiri aldım” dedi.

69