Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 3

NikitaArgunov tarafından yönetilen Rus bilim kurgu aksiyon filmi Koma (The Coma), bir kaza sonrası bildiğinden çok daha garip ve farklı bir dünyada gözlerini açan bir mimarın "gerçek" dünyaya dönme çabasını konu ediniyor. Filmde, genç ve yetenekli mimarın distopik dünyaya hapsolup yeni dünyanın yasalarını anlamaya çalışırken yanında getirdiği anılarla tüm düzenin bozulmasına sebep olması anlatılıyor.

38
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 4

Ekrem Düzgünoğlu’nun yönettiği korku filmi İnn-i Cin Mişna, cinlerle geçmişi olan Münire'nin, tekrar cinlerle irtibata geçmesiyle yer aldığı tiyatro ekibini de kapsayan olaylar silsilesini konu ediniyor.

48
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 5

Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek bir diğer film olan El - Hemraz "Cinlerin Büyüsü", bir belgesel çekimi için eski bir Rum köyüne giden beş arkadaşın başından geçenleri konu ediniyor.

58
Beyaz perdede hareketli hafta: İşte bu hafta sonu vizyona girecek filmler - Sayfa 6

Jordan Peele’nin yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi Hayır (Nope),Universal yapımcılığında vizyona giriyor. Film, California’nın iç kesimlerindeki tenha bir kanyonda yapılan esrarengiz ve ürpertici bir keşfi anlatıyor.

68