Beşiktaşlı yıldıza ağır sözler! 'Çalışmazsın, sahada oynamazsın, gezmeye geldiğinde ilk sıradasın'

Beşiktaş'ın Antalyaspor deplasmanında 3-2 kaybettiği maçın ardından mücadeleyi yorumlayan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, siyah-beyazlı yıldız ismi yerden yere vurdu.

Beşiktaşlı yıldıza ağır sözler! 'Çalışmazsın, sahada oynamazsın, gezmeye geldiğinde ilk sıradasın' - Sayfa 1

Süper Lig'in 11. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Beşiktaş bu sonuçla lider Galatasaray'ın 12 puan gerisine düştü. Maç sonu SkySpor YouTube kanalında Hakan Gündoğar ve Gökhan Zan ile birlikte yorumlarda bulunan Beşiktaş ve Milli Takım eski golcüsü Batuhan Karadeniz, Ersin Destanoğlu'na yüklendi.

17
Beşiktaşlı yıldıza ağır sözler! 'Çalışmazsın, sahada oynamazsın, gezmeye geldiğinde ilk sıradasın' - Sayfa 2

Batuhan Karadeniz şunları söyledi;

Bu Beşiktaş hakkında ne söyleyeyim, ne yorum yapayım bilmiyorum. Beşiktaş’ın sezon başında şampiyon olmayacağını söylemiş, şampiyon olursa dövme yaptırırım demiştim. Beni o zaman linç etmişlerdi. Şimdi nerede onlar?

27
Beşiktaşlı yıldıza ağır sözler! 'Çalışmazsın, sahada oynamazsın, gezmeye geldiğinde ilk sıradasın' - Sayfa 3

Bugün Beşiktaş’ın bu hale gelmesinde Ahmet Nur Çebi başkan kadar, bu transferlere onay veren Şenol Güneş de suçludur. Bu transferlere iki tane bedava bilet alacak diye alkış tutan taraftarlar da suçludur. Şimdi nerede onlar? Gelip anlatsınlar bakalım.

37
Beşiktaşlı yıldıza ağır sözler! 'Çalışmazsın, sahada oynamazsın, gezmeye geldiğinde ilk sıradasın' - Sayfa 4

Aboubakar, bu ne ishalmiş be kardeşim? Ne bitmez bir ishalmiş bu! Ben de ishal oldum, bu kadar uzun sürmedi. Neredesin sen? Oynamak istemiyorsan gidersin. Mutsuzsun anlaşılan, oynayıp istatistiklerini kötü etkilemek istemiyorsun bu takımla. Ama maaş günü gelince maaşını almayı biliyorsun. Maaş geç yatınca ortalığı karıştırmayı biliyorsun.

47