Spor
20 Eyl 2023 12:00 Son Güncelleme: 20 Eyl 2023 12:03

Beşiktaş Token 26 Eylül'de ön satışa çıkıyor

120 yıllık tarihiyle Türkiye ve Avrupa'nın en köklü kulüplerinden biri olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Paribu 'Beşiktaş Token' ön satışına hazırlanıyor. Beşiktaş Token 26 Eylül'de ön satışa sunulacak.

120 yıllık tarihiyle Avrupa’nın en köklü kulüplerinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Paribu, “Beşiktaş Token”ı hayata geçirmek için anlaşmaya vardı. Beşiktaş Token, 26 Eylül’den itibaren Paribu üzerinden ön satışa çıkacak.

Beşiktaş JK ve Paribu, “Beşiktaş Token”ı hayata geçirmek için anlaştı. 26 Eylül’de ön satışa çıkması planlanan Beşiktaş Token, taraftarlara çeşitli ayrıcalıkların yanı sıra; kulübün geleceğine doğrudan etki edebilme imkanı sunacak.

Beşiktaş JK ve Paribu iş birliğiyle üretilen Beşiktaş Token ile taraftarlar kulüplerine doğrudan katkıda bulunma olanağını elde ederken; aynı zamanda anlamlı bir deneyimin parçası olabilecekler. Beşiktaş Token ön satışı 26 Eylül itibarıyla Paribu üzerinden başlayacak.

BEŞİKTAŞ TOKEN NASIL ALINIR?

Paribu’da hesabı bulunan kullanıcılar, hesabındaki TL bakiyesi yeterli olduğu takdirde 26 Eylül itibarıyla Beşiktaş Token için talepte bulunabilecek.