Magazin
14 Mar 2007 04:54 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:47

BERLUSCONİ'NİN KIZINA DA ŞANTAJ!!!..ŞANTAJCI PAPARAZZİ İTALYA'YI KARIŞTIRDI!!..

italya'da aralarında Berlusconi'nin kızının da bulunduğu futbolcu ve şarkıcı birçok ünlüden şantajla 20-30'ar bin dolar alan paparazzi Corona tutuklandı.

Ünlülere şantaj yapan bir paparazzinin, eski İtalya Başbakanı Berlusconi'den kızının fotoğrafı için 25 bin Euro aldığı anlaşıldı.

İtalya, futbol ve gösteri dünyasının içine düştüğü bir şantaj skandalıyla çalkalanıyor. Aralarında Silvio Berlusconi'nin kızı Barbara Berlusconi'nin de bulunduğu bir dizi ünlüye "kaçamak fotoğrafları" ile şantaj yapan "paparazzi" Fabrizio Corona ve 11 suç ortağı, tutuklandı.

Savcılığın öne sürdüğü şantaj yapılan isimler arasında, Silvio Berlusconi'nin kızı Barbara Berlusconi ile ünlü futbolcular; Francesco Coco, David Trezeguet ve Alberto Gilardino da bulunuyor. Ünlü şarkıcı Eros Ramazotti'nin eski eşi Michelle Hunziker'e de şantaj yapıldığı kaydediliyor. Eski başbakan Berlusconi'nin kızı Barbara Berlusconi'nin, bir diskotekten çıktıktan sonra bir erkek ile samimi pozlarını belgeleyen fotoğrafının, 20 bin Euro'ya mal olduğu kaydedildi. Barbara Berlusconi verdiği ifadede, ailesinin "imaj sorumlusu" Miti Simonetto'nun bu fotoğrafları babasının emriyle satın aldığını söyledi.
Podcast

TUZAK İÇİN KADIN GÖNDERDİ

Şantaj ekibinin bir transseksüelle fotoğrafları çekilen futbolcu Francesco Coco'dan yedi bin Euro istediği açıklandı. Şantaja, Alberto Gilardino ve David Trezeguet gibi futbolcuların da kurban gittiği; kız arkadaşları ile fotoğraflarının yayımlanmaması için Gilardino'nun yedi bin, Trezeguet'in ise 25 bin Euro ödediği kaydedildi. Tutuklanan paparazzinin özel partilere, tanınmış şov kızlarını fuhuş amacıyla gönderdiği de öne sürüldü.