'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 24

Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile evlendi. Çiftin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço oldu. Nikâh törenine gitmeyen Emrah Erdoğan'ın oğlunun yanında olmaması ve sosyal medyadan konuya ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Şarkıcı Emrah'ın bir süre sonra yaptığı paylaşımda çocukları Elyesa ve Eleysa ile sinema keyfi yapması ise tepki toplamıştı.

2438
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 25

Babası Emrah Erdoğan ile yıllardır görüşmeyen Tayfun Erdoğan, geçtiğimiz ocak ayında nişanlandığı Eda İrap ile dünyaevine girmişti. Törene, Tayfun Erdoğan ve Eda İrap'ın yakın arkadaşları ve aile dostları katılmıştı.

2538
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 26

Davetliler arasında yer alan Nuri Alço ise Tayfun Erdoğan'ın nikâh şahitliğini üstlendi. Duygusal bir konuşma yapan Nuri Alço, törende "Tafun'un her zaman yanında olmaya söz veriyorum. Tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

2638
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 27

"AMCA DEMEK BABA YARISI DEMEK"

Tayfun Erdoğan da "Eee amca demek baba yarısı demek ağabeyim. Bu mutlu günümde dünya evine girerken, benim nikâh şahidim olduğun için teşekkür ederim. Sözü çok güzeldi, 'Babasıyla bir amca - baba yarısı oynamıştık, şimdi oğlunun hem amcası hem ağabeyiyim' dedi iyi ki varsın" demişti.

2738