'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 11

Tüm hazırlıklarla titizlikle ilgilenen sanatçı, 15 yıl sonra yılbaşı gecesi konseri ile sahnelere muhteşem bir dönüş yapmış oldu.

1138
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 12

"BU MUTLULUK TARİF EDİLEMEZ"

Ünlü isim, "İyi ki onlar benim çocuklarım, ben de iyi ki onların babasıyım. Dünya bir yana çocuklarım bir yana. Bu mutluluk tarif edilemez" dedi.

Akıllara büyük oğlu Tayfun Erdoğan geldi…

1238
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 13

Emrah, yeni yıl gecesine özel hazırladığı repertuarı ile de eğlence dünyasına damgasını vurdu. Şarkıcı, çok sevilen hit olmuş şarkıları 'Unutabilsem', 'İhtiyacı Var', 'Belalım Benim', Götür Beni Gittiğin Yere'nin yanı sıra Türk sanat müziğinin sevilen eserlerini de repertuarına koyarak büyük beğeni toplamıştı.

1338
'Benim iki tane evladım var' demişti! Tayfun'dan babasının o sözlerine flaş cevap - Sayfa 14

Şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı Eda İrap ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile evlenmişti. Çiftin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço olmuştu. Nikâh törenine gitmeyen Emrah Erdoğan'ın oğlunun yanında olmaması ve sosyal medyadan konuya ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Son olarak oğlu Elyesa'nın doğum günün kutladı. Emrah Emrah'a takipçilerinden yorum yağmıştı.

1438