Magazin
22 Şub 2008 10:03 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:58

"BEN ÖLÜYORUM ARTIK!.... DEVLETİ KANDIRAMAM!...." MÜJDE AR ANNESİNİ ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!....(VİDEO)....

Müjde Ar, annesi Aysel Gürel'i kaybettikten iki gün sonra canlı yayına çıktı. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlandı.

şarkılara imzasını atan Aysel Gürel'i pazar günü kaybetti. Kızı Müjde Ar annesinin "Şov her zaman devam eder" vasiteyetine uyarak, onu toprağa verdikten iki gün sonra programına çıktı.

Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı'nın sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol" programı bu hafta Aysel Gürel için özel bir yayın yaptı. Programa katılan 15'in üzerindeki sanatçı 'Deli Aysel'i andı, onun bilinmeyen yönlerini izleyiciyle paylaştı. Ve o anlatılanlardan bambaşka bir Aysel Gürel çıktı

ARTIK ÖLÜYORUM DEVLETİ KANDIRAMAM

Müjde Ar'ın anlattığına göre Aysel Gürel emekli maaşını almaya hep kendi gidermiş. Parasını çekince de eve gelmeden oracıkta dağıtırmış. Ölümünden bir gün önce Müjde Ar ona moral vermek için "Anne seni Pazartesi Fatih'e maaşını çekmeye götüreceğim" demiş. Bilinci gittikçe kapanmakta olan Aysel Gürel gözlerini zorlukla açmış ve şu sözleri söylemiş: "Ben ölüyorum artık. Devleti kandıramam. Bir daha maaş alamam"

PEYNİRİ CETVELLE ÖLÇEREK BÖLERDİ

Programın konuklarından Zerrin Özer ise Aysel Gürel'in hakkaniyetine ilişkin şunları anlattı: "Çocuklar küçükken çok zor günler geçirmişler. Eve peynir alırmış Aysel. Sonra onu cetvelle ölçerek üçe bölermiş. Kimsenin hakkı kimseye geçmesin diye... Ertesi gün de kendi hakkını yeniden üçe bölerek çocuklara verirmiş"

MÜJDE AR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Müjde Ar program boyunca zaman zaman gözleri yaşarsa da ağlamamak için kendini tuttu. Ancak annesinin en son yazdığı sözleri bestelenmiş haliyle İlhan Şeşen'den dinleyince gözyaşlarına boğuldu. Şarkının "Sevda hanlarında yürek bilenir, kalem incinir" sözleri onu çok etkilemişti.