Televizyon
27 Nis 2012 00:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

BBG ALİ HABERCİ OLDU! HABERCİN ALİ HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?(MEDYARADAR/ÖZEL)

BBG yarışmasıyla adını duyuran Ali Tınaz, farklı bir programa imza atıyor!

Kanaltürk'te hafta içi her sabah canlı yayında 07.00 ile 08.45 arasında “Habercin Ali” isimli programla izleyicinin karşısına çıkacak olan Ali Tınaz, farklı bir programa imza atıyor.

Günlük gazeteleri okuyarak güne başlayacak Ali Tınaz, yurttan ve dünyadan gecenin sıcak olaylarını farklı bir dille ekrana taşıyacak. Yaşamdan haberler verecek olan”Habercin Ali”, izleyicilere bir de nostalji yaşatacak. 1960, 1970, 1980, 1990 ile 2000 yıllarına ait gazeteleri ekrana getirecek olan Ali Tınaz, izleyicilere geçmişteki Türkiye gündemini hatırlatacak ve programda Ali Tınaz, kendi hazırladığı gazeteyi de izleyicilerle paylaşacak.

Cin Ali Gazetesi'nde her gün gazetelerdeki çok farklı haberler yer alacak.

Programın "Çek Gönder" köşesinde ise, izleyicilerden gelen görüntüler ekrana gelecek.Ali Tınaz, İstanbul'un o anki trafiğini canlı olarak ekrana taşıyacak. Hava ve yol durumunun ardından, iyi bir spor eğitmeni olan Ali Tınaz, izleyicilere her gün bir spor hareketinin nasıl yapılacağını gösterecek.

Siyasetin gündemini Kanaltürk Ankara Bürosu'na bağlanarak, Ali Tınaz izleyicilerle paylaşacak. “HABERCİN ALİ” 30 Nisan'dan itibaren hafta içi he sabah 07.00’de Kanaltürk ekranında olacak.

MEDYARADAR/ÖZEL