Başkentte sağanak hayatı felç etti! Cadde ve sokaklar göle döndü, vatandaşlar mahsur kaldı - Sayfa 2

EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI
Özellikle Konak, Bayraklı, Buca ve Balçova ilçelerinde ev ve iş yerlerinden su baskını ihbarları yapılırken Basmane'deki metro istasyonu girişinde mahsur kalanlar polisin yardımıyla tahliye edildi.

217
Başkentte sağanak hayatı felç etti! Cadde ve sokaklar göle döndü, vatandaşlar mahsur kaldı - Sayfa 3

ALT GEÇİTLER YAĞMUR SULARIYLA DOLDU
Ulaşımda aksamaların yaşandığı kent genelinde başta Halkapınar semti olmak üzere çok sayıda köprülü kavşak ve geçitlerde biriken su, sürücülere zor anlar yaşattı. Balçova ilçesindeki Eşref Bitlis Kavşağı ile Bornova'daki Osman Kibar Meydanındaki alt geçitler, su baskını nedeniyle trafiğe kapandı. Bazı araçlar suyun içinde kaldı.

317
Başkentte sağanak hayatı felç etti! Cadde ve sokaklar göle döndü, vatandaşlar mahsur kaldı - Sayfa 4

TARİHİ KEMERALTI ÇARŞI SULAR ALTINDA KALDI
Kemeraltı Çarşısı'ndaki bazı sokaklarda da biriken suların tahliyesi için esnaf çalışma yaptı. Çarşı içindeki 1. Beyler mevkisinde bazı iş yerlerinin önüne su baskınlarına karşı bariyer kurulduğu görülüyor.

417
Başkentte sağanak hayatı felç etti! Cadde ve sokaklar göle döndü, vatandaşlar mahsur kaldı - Sayfa 5

ALSANCAK SEMTİNDE DENİZ TAŞKINI OLUŞTU
Bayraklı ilçesindeki bir pazar yerinde de bazı tezgahlar su altında kaldı. Buca ilçesi Mehmet Akif Caddesi'nde ise bir ağaç, fırtınanın etkisiyle devrildi. Fırtına sonucu körfezde oluşan dalgaların karaya vurması nedeniyle Alsancak ve Göztepe'de sahil bandındaki bazı kesimlerde deniz taşkınları oluştu.

517