Gündem
27 Mar 2014 14:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:01

Başbakan'ın sesini duyan kulaklarına inanamadı!

Başbakan Erdoğan'ın Van mitingindeki sesini duyanlar, şaşkınlığını gizleyemedi.

Van mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan'ın kısık sesi dikkat çekti. Erdoğan'ın sesinin kısılmasından dolayı konuşmasında zorlandığı dikkat çekti. Başbakan'ın sesinin kısılması yoğun tempoya bağlı üşütmesinden kaynakladığı belirtildi.

Günde 2, bazen 3 miting gerçekleştirerek yaklaşık 58 mitinge rağmen bir sıkıntı yaşamayan Başbakan Erdoğan'ın dünkü programlarında sesinin bir miktar kısılmış olması dikkat çekmişti. “Erdoğan bu nedenle mitinglere ara verir mi” sorusu akıllara geldi. Uzmanlar, bu kadar yoğun tempo ve yüksek sesle konuşmada, ses kısıklığının doğal karşılanması gerektiğini belirtti.

Başbakanlık kaynakları seçime kısa bir süre kaldığını belirterek, planlanan miting programında bir değişiklik olmayacağı mesajını verdi. Erdoğan, bugün Van ve Diyarbakır mitinglerinin ardından yarın Konya ve Kayseri'de gövde gösterisi yapacak. Mitinglerin çoğuna katılarak eşini yalnız bırakmayan Emine Erdoğan'ın da, Başbakan'ın beslenmesi ve sağlık düzeninin bozulmaması için büyük çaba harcadığı belirtiliyor.

Başbakan Erdoğan, yoğun tempo arasında 6-7 saat uyuyabildiğini açıklamıştı. Günde 3 öğün balın yanı sıra, kaymak ve pekmez yemeyi ihmal etmediğini söyleyen Başbakan, padişahların içeceği olarak da bilinen “demirhindi şerbeti”ni de tükettiğini belirtmişti.Günlerdir ses tellerinden problem yaşayan Başbakan Erdoğan son olarak gittiği Van mitinginde sesinin daha çok kısılmış olması, dinleyenlerini şaşırttı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Metin Uca: Başbakanı Van'da izlerken unutulmaz uğurlugiller ailesinde sesiyle arap bacı'yı yaratan usta tiyatrocu Tevfik Gelenbe'yi rahmetle anıyorum. Kahrolsun HELYUM LOBBY'si:)) dik dur eğilme millet yerlerde
Can Dündar: Yanına gidip sesinin nasıl çıktığını ona haber verecek bir yiğit aranıyor. Küçükken benim de sesim kısılmıştı bir kere... Annem, "Çok yalan söylersen böyle olur" demişti.
Onur Akay: Muazzez Abacı'nın "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" şarkısı yerine artık Bülent Ersoy'dan "Kurban Olsun Ablan Sana" olmalı. Kafa sesi kullanın Sayın Başbakanım. Twitter kuşunun ahı bu. Sonunda "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" şarkısına girecekseniz vokale gelelim.
Sermiyan Midyat: O Ses Türkiye
Hayko Bağdat: En sonunda şase yaptı işte. Ne bedduaymış arkadaş.
Genco Erkal: İlerde yazacaklar: Önce sesi gitti, sonra da kendisi.
Levent Kazak: Ama bu çok komik ya…
EnTaroAdun:Savaşı unutturan o ses!
janetnahum:tayyip'in içine atatürk kaçmış
‏@yildarado:Erdoğan'ın Atatürk'e en çok benzediği anlar..
@GunesAsim:Ulan adami canli yayinda bile montajliyorlar. Bu paralellerden harbi korkulur.
@tuyocu.Meğer bugüne kadarki sesi dublajmış
@seydaye_gerok:Hazır olun en sonunda "beraber yürüdük biz bu yollarda"yı söyleyecek
‏@bennaayy:Başbakanın içine Twitter ın kuşu kaçmış, bu ses neeee:)
@FerdiCarrefour:Bu sese rağmen hala bildiğimiz şekilde CeHaPe diyebiliyor. inanılmaz.
‏@birlesik:Bir takipçimiz söyledi hakikaten Mickey Mouse'u Tayyip seslendiriyormuş, çok güldük yaa..
‏@krmaygn:3-A sınıfından Tayyip arkadaşımız kompozisyonunu okuyor :))
@Cemil_Marki:Tayyip Erdoğan Arap Bacı taklidi yaparak arap vatandaşlarımızla dalga geçiyor. Yazıklar olsun
@Hidrojan.O ses Tayyip..
‏@eda_bstnc Tayyip helyum gazı falan mı almış