Başbakan Yıldırım sanatçılarla buluştu! Kimler katıldı? - Sayfa 15

Oyuncu ve sunucu Şoray Uzun ise bu buluşmaların çok faydalı olacağını anlatırken, "Hatta daha kapsamlı, geniş olması gerektiğini düşünüyorum. Önemli bir süreç, önemli bir referandum, cumhuriyet tarihimizde bir dönüm noktası. Dolayısıyla her kanadın kendini her alanda, platformda mümkün olduğunca ifade etmesi gerekiyor. Bu da o ifadelerden bir tanesi" değerlendirmesinde bulundu.

1546
Başbakan Yıldırım sanatçılarla buluştu! Kimler katıldı? - Sayfa 16

'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ da buluşmayı çok önemsediğini aktararak, "Özellikle Türkiye'nin bu zorlu sürecinde sanatçılarla bir araya gelinip onların görüşlerinin alınmasını gayet önemsiyorum. Sanatçı sadece eser ortaya koyan değil, memleketi için derdi olan insandır. Bu yüzden ben bu buluşmayı çok önemsiyorum" değerlendirmesini yaptı.

1646
Başbakan Yıldırım sanatçılarla buluştu! Kimler katıldı? - Sayfa 17

Mustafa Ceceli, sanat camiasının fikir ve düşüncelerine başvurmanın önemli olduğunu ifade etti. Ceceli, sanatçıların beklentilerinin dinlenilmesinin önemini vurgulayarak, "Haliyle göz önünde insanlar olarak, herkes bize görüşlerimizi soruyor. Ben de zaten 'evet' diyeceğimi beyan etmiş birisiyim. 18 maddeyi incelediğim için zaten böyle bir karar verdim. Toplumun her kesimiyle temas kurmak önemli. Bunu her tarafın yapmasını isterim. Keşke başkaları da bizi davet etse" diye konuştu.

1746
Başbakan Yıldırım sanatçılarla buluştu! Kimler katıldı? - Sayfa 18

İŞTE GECEDEN DİĞER FOTOĞRAFLAR:

1846