Bartın İtfaiye Müdürü'nün yasak aşkı! Para alamayınca 8 aylık bebeğine canlı yayında işkence etti - Sayfa 3

Çocuğun velayeti ise Semra Ü.'ye verildi. Ancak Semra Ü., hamileliği ve doğum sonrasında, Mustafa K.'yı müşterek çocuklarını kullanarak tehdit etmeye ve sürekli para istemeye başladı. 

38
Bartın İtfaiye Müdürü'nün yasak aşkı! Para alamayınca 8 aylık bebeğine canlı yayında işkence etti - Sayfa 4

Müstehcen görüntülerini gönderip tehdit etti
Semra Ü., Mustafa K.'nın müstehcen fotoğraflarını göndererek kendisini rezil edeceğini söyleyerek para istedi. Tehditlere dayanamayan Mustafa K., şikayetçi olurken, Küçükçekmece 1. Aile Mahkemesi tarafından Mustafa K.'ya koruma kararı verildi.

48
Bartın İtfaiye Müdürü'nün yasak aşkı! Para alamayınca 8 aylık bebeğine canlı yayında işkence etti - Sayfa 5

8 aylık bebeği görüntülü aramada dövdü
Mustafa K., çocuğunu görmek için görüntülü arama yaptığı sırada Semra Ü.'nün 8 aylık K.H.K.'ya şiddet uyguladığını gördü.
Söz konusu görüntüleri kayda alan Mustafa K., Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak velayetin kendisine verilmesi için dava açtı.

58
Bartın İtfaiye Müdürü'nün yasak aşkı! Para alamayınca 8 aylık bebeğine canlı yayında işkence etti - Sayfa 6

Dövüp yatağın üzerine fırlattı
Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Semra Ü.'nün, görüntülerde 8 aylık bebeğini darp ettiği ve şiddetli bir şekilde yatağın üzerine fırlattığı tespit edildi. Semra Ü. hakkında beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan öz oğlunu darp edip şiddet uyguladığı gerekçesiyle 'Basit yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

68