Televizyon
23 Kas 2011 17:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:04

''BANA NE SENİN ŞEYİNDEN!'' SEDA SAYAN KAMER GENÇ'İ BOMBALADI!

Seda Sayan, Kamer Genç'in kendisine yönelik "Sünnetsiz miyim gelsin baksın" sözlerine Beyaz Tv'de yayınlanan programında yanıt verdi.

CHP’li vekile sert tepki gösteren Seda Sayan, "beni delirtmeyin, benimle baş edemezsiniz" dedi.

"KANALIN PATRONU GÖKÇEK DEĞİL ALİ SABİT AKSOY’DUR"

Sayan, Genç’in Beyaz TV için Melih Gökçek’i işaret etmesini de eleştirdi ve "kanalın patronu Gökçek değil Ali Sabit Aksoy’dur" dedi.

"’Sünnetsiz’ iddiasının sahibi ben değilim. Ben bu iddiayı dile getiren kişiye programımda söz verdim sadece. Siz bu açıklamanızla iddia sahibini doğrulamış oldunuz sadece.

Bu program Melih Gökçek’in değil. Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek kanalın genel müdürü. Kanalın patronu Ali Sabit Aksoy’dur. Hep yanlış bilgi. Azıcık donanımlı olun. Milletin vekili diye orada oturuyorsunuz. Ben sizden daha donanımlıyım... Beni delirtmeyin, benimle baş edemezsiniz..."

"BENİ BIRAK KADINA NİYE CEVAP VERMİYORSUN?"

Seda Sayan Kamer Genç’in bu teklifine canlı yayında çok sert çıktı. "Bu iddiaların sahibi ben değilim" diyen Seda Sayan Genç’e, "Kadına neden cevap vermiyorsun?" diye sordu.

"Koskoca bir milletvekilisiniz" ifadesini kullanan Sayan, "Ben size sempati duyduğumu söylerken bunun cevabı bu mu olmalıydı? Ne işim olur benim, banane sizin sünnetiniz var mı, yok mu. Bu verdiğiniz cevap bana değildi, Türk halkınaydı. Siz bunu söyleyerek bu iddiayı doğruladınız. Erkan Tan soruyor, ona ispatlasaydın. Benim size sempatim vardı onu da yok ettiniz. Özrünüz kabahatinizden büyük oldu" şeklinde konuştu.