Televizyon
23 Ağu 2024 13:06 Son Güncelleme: 23 Ağu 2024 13:15

Bahar dizisine taze kan! 3 başarılı oyuncu kadroda

Başrollerinde Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı 'Bahar' dizisinin yeni sezonunun başlaması beklenirken, diziye katılacak 3 yeni ismin kim olacağı ve hangi rollerde yer alacakları belli oldu.

Önümüzdeki günlerde çekimlerinin başlaması beklenen 'Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacağı, dizi hayranları tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı dizinin yeni sezonuna 3 ismin katılacağı öğrenildi. Dizide Süreyya’nın sağ kolu 'Ergün' karakterinin 'Eylem' olarak değiştirildiği ve bu rolün Elçin Afacan'a verildiği belirtildi.

Hastanenin yeni doktoru olan 'Eylem'in aynı zamanda muhbirlik yapacağı ifade edildi. Öte yandan Buğra Gülsoy'un hayat verdiği 'Evren' karakterinin, yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü en yakın arkadaşı 'Yusuf’un oğlu 'Cem' karakteri de diziye katılıyor. Buna göre karaktere, 'Sadakatsiz' dizisiyle tanınan Doğan Can Sarıkaya hayat verecek. Bir diğer yeni isim ise Devrim Kabacaoğlu’nun canlandırdığı 'Uğur' karakterinin babası 'Habip' rolü için seçilen Nizam Namidar olacak. 'Habip', aynı zamanda Hatice Aslan'ın hayat verdiği 'Nevra Yavuzoğlu' karakterinin ikinci baharını yaşayacağı Adanalı zengin iş insanı rolüyle seyirciyle buluşacak.

Dizinin 17 Eylül'de başlaması bekleniyor.