Gündem
20 Ara 2010 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:53

'BADE' KENAN BİRKAN'IN MI YOKSA 'EZEL'İN TARAFINDA MI OLACAK?

Ezel, ekibine kattığı yeni oyuncularla şaşırtmaya devam ediyor. İşte yeni kahramanın rolü hakkında tüyolar!

'Bade' karakteri henüz diziye yeni dahil olmasına rağmen, 'Ezel'i nasıl bir hikayeye sürükleyeceği büyük bir merak konusu olmaya başladı. Berrak Tüzünataç'ın canlandıracağı 'Bade' ile ilgili merak edilenleri dizinin senaristi Pınar Bulut cevapladı...

* 'Bade' Kenan Birkan'ın mı yoksa 'Ezel'in tarafında mı olacak?
'Bade' iki tarafa da ait bir karakter değil, o sadece kendi tarafında. Ama bazı sırları var. Bu sırlar onu bir tarafa çekecek mi bilinmez. Ama sonunda aşk 'Bade'yi bir tarafa çekecek diyebiliriz.

* 'Bade'nin gelişi, dizide hangi dengeleri değiştirecek?
'Bade' ilişkiler üzerinden bazı dengeleri değiştirecek. Bazı aşkları küllendirecek, bazılarını ise alevlendirecek. Alevlenen aşklar kimi için mutluluk, kimileri için yeni tuzaklar demek...

* 'Bade' ile 'Ezel' arasında bir aşk yaşanacak mı?
Her şey mümkün. 'Bade' 'Ezel'in çevresindeki kadınlara benzemiyor. İlk kez bir kadın 'Ezel'e 'Eyşan'ı unutturabilecek mi? 'Eyşan' buna izin verecek mi? 'Bade' ve 'Ezel' için bu olasılıklar mümkün.

EZEL'İN BU BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ezel'in bugün yayınlanan bölümünde Tevfik zor durumda. Şebnem'in hain olmadığını Ezel'e ispat etmesi gerek. Ancak öğrendikleri korktuğundan da kötü. Darmadağın olan Tevfik, şimdi Şebnem'den hesap mı soracak, Şebnem'i kaçıracak mı, kurtaracak mı, yoksa öldürecek mi? Çünkü iki taraf da Şebnem'in peşinde. Tevfik ve Ali, iki eski dost, bu işin içinden çıkmaya çalışacak. Ezel içinse büyük kararı verme vakti. Cengiz ortalığı öyle bir karıştıracak ki Yusuf Eğir artık Ezel'in karşısına dikilecek.

Oysa Ezel'in asıl sınavı, burun buruna geldiği Eğir değil, vermesi gereken o büyük karar. Vur emri! Ezel, yavaş yavaş hayatına sızan Bade ile bu kararı verecekken, karşısına tam da aradığı kişi çıkacak. Asıl düşmanı!