'Baby Reindeer'ın başrolü: Cinsel saldırı sahnelerini çekerken ağladık

'Baby Reindeer'ın yaratıcısı Richard Gadd, sette bazı sahnelerin çekimleri sırasında ağladıklarını açıkladı.

'Baby Reindeer'ın başrolü: Cinsel saldırı sahnelerini çekerken ağladık - Sayfa 1

İskoç komedyen Richard Gadd tarafından yaratılan 'Baby Reindeer' dizisi, Netflix'te izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin senaristi, başrol oyuncusu ve gerçek hayatta hikayenin kahramanı olan Richard Gadd, bir erkek senaristin Donny karakterine cinsel saldırıda bulunduğu dördüncü bölümün çekimleri hakkında konuştu.

15
'Baby Reindeer'ın başrolü: Cinsel saldırı sahnelerini çekerken ağladık - Sayfa 2

Gadd sözlerine, "Dizi öyle bir travmaya dayanıyordu ki, setteki herkes zaman zaman bunun çok büyük, ağır bir şey olduğunu hissetti. İşte bu yüzden herkesin her şeye bu kadar saygı duyduğunu düşünüyorum. Bunu birçok yönden benimle hisseden bu harika ekip beni el üstünde tuttu" diye devam etti.

25
'Baby Reindeer'ın başrolü: Cinsel saldırı sahnelerini çekerken ağladık - Sayfa 3

Dizide Martha karakterini canlandıran oyuncu Jessica Gunning de Richard Gadd'ın cinsel saldırı ve cinsel istismara uğrayan erkekleri destekleyen kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan 'We Are Survivors' ile çalıştığını anlattı.

35
'Baby Reindeer'ın başrolü: Cinsel saldırı sahnelerini çekerken ağladık - Sayfa 4

Gunning, kuruluşa giderek destek arayan kişilerin sayısında yüzde 200'lük bir artış yaşandığını ve bunların yüzde 60'ının iletişime geçme nedeni olarak 'Baby Reindeer' dizisini gösterdiğini söyledi.

45