Babam ve Oğlum'un Deniz'inin son hali şoke etti! Acılı sahne kaderi oldu

"Babam ve Oğlum", "Bez Bebek", "Çocuk", "Leyla ile Mecnun" gibi önemli dizi ve filmlerin çocuk yıldızı olarak tanınan Ege Tanman milyonların sevgilisi olmuştu. Şimdilerde 25 yaşında olan Tanman, babasıyla ilgili acı tesadüfü yıllar sonra paylaştı.

Babam ve Oğlum'un Deniz'inin son hali şoke etti! Acılı sahne kaderi oldu - Sayfa 1

Çağan Irmak'ın 2005 yılında büyük gişe başarısı gösteren filmi Babam ve Oğlum'da Deniz rolüyle tanındı. Bu filmdeki rolüyle milyonlarca kişiyi gözyaşlarına boğdu. O küçük çocuk şimdi büyüdü ve yakışıklı bir delikanlı oldu. Ege Tanman'ı şimdi görenler tanımakta güçlük çekiyor.

Ege Tanman, Babam ve Oğlum'un ardından farklı işlerde de karşımıza çıktı. Sabah’ın haberine göre, genç oyuncu daha sonra Kezban Yenge, Sev Kardeşim, Bez Bebek, Beş Şehir, Leyla ile Mecnun gibi yapımlarda oynadı.

Ege Tanman son olarak Ben de Özledim dizisinde kamera karşısına geçti.

Sosyal medyayı aktif kullanan genç oyuncunun paylaşımları hayranları tarafından çok beğeniliyor.

'Babam ve Oğlum', 'Leyla ile Mecnun' gibi yapımların çocuk oyuncusu olarak tanınan ve bir zamanlar Rihanna'nın da takip ettiği tek Türk olan Tanman'ın son hali, görenleri şaşkına çevirdi.

16
Babam ve Oğlum'un Deniz'inin son hali şoke etti! Acılı sahne kaderi oldu - Sayfa 2

Şu 24 yaşında olan ünlü isim, geçtiğimiz yıllarda Hürriyet'e verdiği röportajda hayatına dair bazı gerçekleri de paylaştı.


"Babam ve Oğlum" filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu, babasıyla ilgili acı tesadüfü açıkladı.

26
Babam ve Oğlum'un Deniz'inin son hali şoke etti! Acılı sahne kaderi oldu - Sayfa 3

ÇOCUK OYUNCU OLARAK İLK SETE GİRİŞİNİ ŞÖYLE ANLATIYOR:
"2002'de 'Kınalı Kar' Bursa'da çekiliyordu ve annemin müdür olduğu kreşten dizide rol alması birkaç çocuk istediler. 5 yaşındayken tesadüf bir şekilde sete çıktım. Ailemin de beni oyuncu yapma gibi derdi yoktu, sadece bir anı olarak bakıyorlardı. O zamanlar çok zorlu şartlarda çocuklar çalışıyordu.

Başroller Emrah ve Özlem Conker'in çocuğu olarak diziye girdim ve son bölüme kadar kaldım. Efe karakteri çok da önemli oldu."

36
Babam ve Oğlum'un Deniz'inin son hali şoke etti! Acılı sahne kaderi oldu - Sayfa 4

KIRILMA ANININ İSE 2005'TE ÇEKİLEN "BABAM VE OĞLUM" FİLMİYLE OLDUĞUNU SÖYLÜYOR:
"Hilal Saral'ın yönettiği 'Yusufçuk' filminde rol alıyordum. 2005'te de 'Babam ve Oğlum'un oyuncu seçme metni geldi. İlk elemeleri geçemedim. Ardından babam, Çağan Irmak'a e-mail attı. Hemen ertesi gün bize ulaştılar. İstanbul'a gidip Çağan Irmak'la görüştük. Rol için ölçülerimi aldılar fakat başka biri seçildi. Benim yerime seçilen çocuk ezberde takılınca, beni yeniden aradılar. Sonrasında oyuncu koçum Hasibe Eren'le çalıştım ve bütün senaryoyu başından sonuna kadar ezberledim. 'Babam ve Oğlum' hayatımın dönüm noktası oldu."

46