Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri tek tek gerçek oluyor - Sayfa 4

Vangelia Pandeva Dimitrova ismiyle dünyaya gelen ve 12 yaşında görme yeteneğini kaybeden Baba Vanga, o günden sonra geleceği gördüğünü iddia etmiş ve açıklamaları gündem olmuştu.

416
Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri tek tek gerçek oluyor - Sayfa 5

Baba Vanga’nın geçmişte yaptığı açıklamaları inceleyen ve değerlendirerek analiz eden uzmanlar ünlü kahinin 2022 yılı için bazı kehanetleri olduğunu 2021’in son günlerinde açıklamıştı. Bu kehanetlerle ilgili dikkat çekici gelişmeler yaşandı.

516
Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri tek tek gerçek oluyor - Sayfa 6

İKİ KEHANETİ ŞİMDİDEN GERÇEK OLDU

İngiliz medyası, geçmişte birçok olayı önceden bilerek gündem olan Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı öngörülerin bazılarının gerçekleştiğini duyurdu. Baba Vanga’nın iki kehanetinin gerçekleştiği açıklandı.

616
Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri tek tek gerçek oluyor - Sayfa 7

Mirror gazetesi, Baba Vanga’nın, “Büyük şehirlerde su sıkıntısı ve kuraklık yaşanacak” öngörüsünün 2022’de gerçekleştiğini aktardı. Son dönemde aşırı sıcaklarla birlikte İtalya ve Portekiz’de su sıkıntılarının meydana geldiği ve yerel yönetimlerin halka uyarılarda bulunduğu açıklanmıştı. Her iki ülke de 1950’lerden beri tarihin en kurak dönemine girmiş ve yerel yönetimler, “Bilinçli bir şekilde su kullanın” açıklamasını yapmıştı.

716