Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü

Fenerbahçe'de uzun yıllar başkanlık görevi yapmış olan ve yapılacak seçimde tekrar adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 1

Fenerbahçe'de yapılacak seçimli genel kurulda Ali Koç ile birlikte başkanlık adayı olan Aziz Yıldırım son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmezken, YouTube'da katıldığı bir programda oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı.

112
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 2

Sports Digitale'de soruları yanıtlayan Yıldırım, Ali Koç için "Benden özür dilemeli" derken, Fenerbahçe'yi baronlar yönettiğini öne sürdü.

212
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 3

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN O SÖZLERİ
"%1 BİLE EMEĞİM VARSA..."


Mourinho gibi değerli marka olan bir hocanın Fenerbahçe'ye gelmesi büyük başarı. Benim %1 bile emeğim varsa mutluluk duyarım. İsteğimiz Fenerbahçe'nin başarılı olması, çocukların üzülmemesi.


Hoca geldi, teşekkür ederiz yönetime çünkü imza yetkileri onlardaydı imzaladılar. Ama yok sen önce görüştün ben görüştün. Bunlar boş sözler. Ben Mourinho ile görüştüğümde dediki ben bir aday ile telefonda görüntülü görüştüm dedi.

312
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü - Sayfa 4

"BENİM SAYEMDE..."

Ali Bey ile ilgili de ben perşembe görüştüm salı günü randevu almış dedi. Ama ben randevuyu 1 hafta önce aldım. O tarihte Roma'da görüştüm. İlk defa benim sayemde Fenerbahçe'nin hocası haziranın başında belli oldu.

412