Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok! - Sayfa 12

"BENiM KLİPLERİM İZLENİR"

Kliplerinde standart üstü işler izlettin bize. Şimdi cep telefonuyla klip çekip attıkları zaman 'ben de bu kadar özenmem artık' diye düşünüyor musun? Sonuçta bu işin asıl amacı çok izlenmek ve dinlenmek.

Benim için değil. Asıl amacım kendimi yansıtmak, hayallerimi gerçekleştirmek. Fazla izlenirse tabii ki çok mutlu ediyor, az inlenirse de ‘henüz yapmak istediğimi anlamıyorlar’ deyip geçiyorum. En iyi kamerayla da çeksem, cep telefonuyla da klip çeksem benim kliplerim izlenir. Çünkü ben cep telefonuyla klip çekersem yine çok iddialı ve farklı olur. Sıradan bir iş ortaya koymam.


1214
Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok! - Sayfa 13

"KENDİ REKLAMINI YAPTI"

‘Gel Güzelim’ cover şarkına kendi yönettiğin bir klip çektin. Sonra sosyal medyadan sosyal medyadan bir sanat yönetmeni ondan izinsiz pop-art görüntülerini kullandığın iddiasında bulundu. Ne oldu bu işin sonu?

Hiçbir şey olmadı. Kendi reklamını yaptı ve sayemde daha çok tanındı. Bu bir ‘remake’ ve bilinçli yapılmış iş. Benim tek hatam bunu net şekilde bildirmemekti. Artık daha dikkatliyim o konuda.


1314
Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok! - Sayfa 14

"ALEYNA TİLKİ VE EDİS'E SORUN"

Edis, geçen yıl Aleyna Tilki’yle uçakta selfie paylaşıp 'Bu uçak düşerse Türk popu biter' diye açıklama yazmıştı. Türk popunu ikisi mi domine ediyor?

Bu soruyu bana değil onlara sormanız lazım!


1414