Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 8

“BUNUN BÖYLE KAMUOYUNA DÜŞMESİ ÇOK KÖTÜ OLDU”

Torpil olsa listeye girer. Disiplin Kurulu’nda olmasına rağmen listeye yazılmadı. Ben de üzüldüm yani, listeye yazılmamasına. O zaman ekiptik, beraber çalışıyorduk. Aradım Genel Başkanı ‘Efendim ben de çıkayım listeden’ diye. Genel Başkanı önce de aramıştım girmeyeyim diye. Sonuçta ben listede olmama rağmen giremedim. Tuba listede olmamasına rağmen delerek girdi. Birincisi, bu çok büyük bir haksızlık.

823
Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 9

İkincisi, aşırı tahrik edildiğim bir konuşmada hani insan kavga ederken bir şeyler söyler... Ya ben bu kızla evlendim. Bunun böyle kamuoyuna düşmesi çok kötü oldu. Diyorum ki devlette yetiştim şimdiye kadar hep çok dikkat ettim. Bir evim, bir arabam var, bir sürü borcum var. Ceketimle çıkmış gelmişim, bütün yurtdışı görevlerim, Hazine’de çalıştıklarım, milletvekilliğim, her şeyi eski eşime bıraktım geldim. Yani çocuğumun annesi, gıkımı çıkaramıyorum.

923
Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 10

“SÜREKLİ ÇALIŞIYORUM, EKONOMİK KRİZDEN NASIL ÇIKILIR DİYE VE ŞİMDİ TÜM ÇALIŞMALARIN HEBA OLMASINI İSTEMEM”

-Tuba Torun’un sağlık durumu nasıl?

Kötü yani. Sakinleştirici veriyoruz. ‘Ben insan içine nasıl çıkacağım’ diyor, ‘Bugüne kadar hep tek başıma kaldım, nasıl çıkacağım nasıl bakacağım insanların yüzüne’ diyor.

1023
Aykut Erdoğdu ‘ifşanın’ ardından sessizliğini bozdu! İstifa sorusuna dikkat çeken yanıt… - Sayfa 11

-Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir karar aldınız mı?

Yok bir karar almadım. Şöyle, bir ekonomik kriz ortamında, herkesin moralinin çok bozuk olduğu bir ortamda beklenmedik bir şey çıktı ortaya. Ne yapacağım bilmiyorum. Dikkat ediyorsanız, çok uzun zamandır konuşmuyorum, sürekli çalışıyorum, ekonomik krizden nasıl çıkılır diye ve şimdi tüm çalışmaların heba olmasını istemem. Bir kariyer beklentim yok, bir şeye aday değilim, bilmem ne değilim. Ama bu insanlar beni severdi, konuştuğumu dinlerdi.

1123