Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 4

Ben yıllarca ister takdin edin ister etmeyin ekranlarda çalıştım. Büyük küçük rol demeden oyunculuk yaptım. Yeri geldi kendi işimi yaptım yeri geldi garsonluk yaptım zengin adamların üzerinden asalak gibi yaşayıp başkalarının malıyla hava atmadım hiçbir zaman. Bunu daha önce de söylemiştim şimdi de bu lafımın arkasındayım" dedi.

427
Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 5

ARZU SABANCI'YI DA HEDEF ALDI
Paylaşımında Arzu Sabancı ve Hakan Sabancı'yı da hedef alan Aydın, "Arzucum ve Hakancım sizin için ideal kadının eski milli metresler olduğunu bilseydim bana yaşattıklarınız için kendimi bunca zamana hiç bu kadar üzmezdim" ifadelerini kullandı.

527
Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 6

"KİMSE BENİ ASALAK BİR METRESLE AYNI KEFEYE KOYAMAZ"
Bu zamana kadar rol aldığı projeleri paylaşan Aygün Aydın, "Kim ne derse desin benim alnım açık yüzüm ak! Kimsenin beni asalak bir metresle aynı kefeye koymasına müsaade etmem, ettirmem" dedi.

627
Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı'ya demediğini bırakmadı: Milli metres - Sayfa 7

"BEN HAKAN'LA VAR OLMADIM"
"Ben Hakan'la var olmadım" diyen ünlü isim sözlerine şöyle devam etti: "Buraya 65 projeyi tek tek açmayacağım ama benim yalnızca Hakan'la var olmuşum gibi lanse edilmesinden ve emeklerimin yok sayılmasından, metreslerle aynı kefeye konmaktan çok sıkıldım. Tatile geldim burada bile huzur vermediniz. 

727