Aydemir Akbaş'tan şaşırtan Nebahat Çehre itirafı! Sırrını yıllar sonra paylaştı - Sayfa 6

'İBO'NUN YAŞADIKLARI AŞK DEĞİL'

"Ben bu aşka fazla inanmıyorum. Bu abartılmış bir şey gibi geliyor" diyen Aydemir Akbaş şunları dile getirdi: "Leyla ile Mecnun'a aklım yatıyor da, şimdikiler aşk değil. Bu bir kadını arzulamak, birlikte yaşamak isteme güdüsüdür. İbrahim Tatlıses'in yaşadıkları da aşk değil."

613
Aydemir Akbaş'tan şaşırtan Nebahat Çehre itirafı! Sırrını yıllar sonra paylaştı - Sayfa 7

'SOKAKTAN ÇEVİRDİKLERİNE BAŞROL VERİYORLAR'

"Sosyal medyada takipçi sayısı çok olanlara başrol verildiği iddiasını çok tartıştık, sizce başroller neye göre belirleniyor?" sorusuna karşılık Aydemir Akbaş şunları dile getirdi: "Bu şeye benziyor adamın biri çıkıp bir şarkı söylüyor şöhret oluyor. Çocuk oyuncağı mı bu ya! Sinema başka bir şey, bunlar kaç film çekecek, kısa ömürlü hepsi. Çoğu kişi üç dört filimden sonra bitiyor çünkü halk seçmiyor, seçilmiş karakterler değil bunlar. "

713
Aydemir Akbaş'tan şaşırtan Nebahat Çehre itirafı! Sırrını yıllar sonra paylaştı - Sayfa 8

"Şimdi yapımcılar sokaktan adam çeviriyor başrol oynatıyor. Hiçbir alt yapıları yok, ne oyuncu ne de tiyatrocu şu an başroller. Yakışıklı bir adam ya da güzel bir kız diye başrolü veriyorlar. Onun alt yapısı yok ki ömürleri uzun olsun, en fazla 4 film çeker sonra silinirler piyasadan, bu her zaman böyle oldu."

813
Aydemir Akbaş'tan şaşırtan Nebahat Çehre itirafı! Sırrını yıllar sonra paylaştı - Sayfa 9
913