Atilla Taş'ın tutuklanmasına neden olan görüntüler ortaya çıktı! Polise küfredip böyle saldırmış - Sayfa 5

Bağırma ve çığlık sesi duyulması üzerine polis ekipleri eğlence mekanına gitti. Olaya müdahale eden polis ekiplerine de fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve küfür eden Atilla ve Meltem Taş gözaltına alındı. 

59
Atilla Taş'ın tutuklanmasına neden olan görüntüler ortaya çıktı! Polise küfredip böyle saldırmış - Sayfa 6

Atilla ve Meltem Taş emniyetteki işlemlerinin ardından "polise mukavemet", "darp" ve "hakaret" suçlarından adliyeye sevk edildi. Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

69
Atilla Taş'ın tutuklanmasına neden olan görüntüler ortaya çıktı! Polise küfredip böyle saldırmış - Sayfa 7

OLAY ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA
Olay anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde özellikle Atilla Taş'ın aşırı alkol nedeniyle ayakta durmakta dahi zorlandığı görüldü. Atilla Taş ve eşinin polise uzun süre direndiği, bir ara saldırmaya kalktığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

79
Atilla Taş'ın tutuklanmasına neden olan görüntüler ortaya çıktı! Polise küfredip böyle saldırmış - Sayfa 8

ATİLLA TAŞ KİMDİR?
Atilla Taş 4 Şubat 1975 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu memleketinde tamamladıktan sonra lise eğitimini İstanbul Davutpaşa'da tamamladı. İstanbul'da Erol Köse ile tanışarak müzik sektörüne giren Taş, ilk albümü olan 'Kırmızılım'ı piyasaya sürdü. Bu albümdeki "Hamçökelek" şarkısı, onun ünlenmesini sağladı. 2010'ların başında Kanal 7'de "Taş Devri" isimli programı sundu.

89