Asuman Dabak skandalın detaylarını anlattı: Sigara içer gibi içiyorlar! - Sayfa 4

"BU HASTALIĞIN İLACI..." Kansere resmen kafa attınız... Siz ona yenilmediğinizde, o size yeniliyor. Ben mücadeleden hiç vazgeçmedim. Bu hastalığın ilacı bu, yüksek moral. Sizi mutsuz eden şeyleri çöpe atmakla başlayın işe. Bu iş ilaçla olmuyor. Çevrenizde sizi mutsuz eden insanları da eleyin mesela. Tabii ki derdi olana yardımcı olacağız ama onların dertlerini dert etmeyeceğiz. Ölüm korkusu yaşadınız mı? Zaten öleceğiz, bunu sorun etmeye gerek yok. Yaşadığın gün yanına kâr.

411
Asuman Dabak skandalın detaylarını anlattı: Sigara içer gibi içiyorlar! - Sayfa 5

"ÇOK GÜZEL AŞKLAR YAŞADIM" İlginç bir hikâyeniz var. Epey mücadele vermişsiniz mesleğiniz için... Ailem bu işi yapmamı istemedi. Ben de turizm ve otelcilik okudum. İyi ki de okumuşum. Elimde bir altın bilezik oldu. Dolayısıyla seçici oldum. Havayollarında, acentalarda çalıştım, diğer taraftan kurslara gittim, dublaj sanatçılığı yaptım. Televizyondan para kazanacak duruma geldiğimde turizmi bıraktım. 24 yaşındaydım. Yeni bir projeyle ekranlarda olacaksınız. Merak ediyoruz... Güzel, sıcacık bir komedi. İnatçı bir Karadeniz kadınını canlandırıyorum. Sürekli Karadeniz lehçesi dinliyorum. Dört bölüm Karadeniz’de, sonrası Ege’de Seferihisar Sığacık’ta geçecek. Gülmeyi unutmuş bir ülkede bir dizi süresi kadar da olsa insanları tebessüm ettireceğiz. Özel hayat nasıl gidiyor, aşk var mı? Aşk doğru insanla yaşandığında çok güzel. Şu an hayatımda kimse yok ama durumdan şikayetçi değilim, aksine memnunum. Biraz nefes almak istiyorum. Çok güzel aşklar yaşadım. Çok özel bir insanla evlenmiştim, hâlâ hayatımda özel bir yeri vardır.

511
Asuman Dabak skandalın detaylarını anlattı: Sigara içer gibi içiyorlar! - Sayfa 6

"EVLİLİK AŞKI ÖLDÜRMEZ, YORAR" Evlilik aşkı öldürüyor mu? Hayır, öldürmez, insanlar öldürür aşkı. Ama 'yoruyor' diyebiliriz. Siz de yordunuz mu birbirinizi? Birbirimizin hayatına entegre olamadık. Set saatleri düzensiz, bayram yok seyran yok, haftasonu yok... Ama değerli eşimin düzenli bir hayatı vardı. Kusursuz diyebileceğim bir insandı. Orta yolu bulamayınca bitti.

611
Asuman Dabak skandalın detaylarını anlattı: Sigara içer gibi içiyorlar! - Sayfa 7

"MİLYONLARCA DOLAR VERSELER ŞİDDET İÇEREN PROJELERDE YER ALMAM" Çocuk istismarlarına karşı tepkiniz de sert... Hümanist bir insanım. Şiddete karşıyım. Erkeğe, kadına, hayvana... Amma velakin çocuklara yapılan istismar beni delirtiyor. Kanım donuyor. Bunu yapanlardan tiksiniyorum. Bu insanlar yok olsunlar. Kadına şiddet ve taciz konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben herhalde şanslıyım, başıma gelmedi. Bu konuda ağır ve caydırıcı cezalar olmalı. Müebbet, hücre hapsi... Film ve dizilerde de şiddet sahneleri arttı... Maalesef. Siyah takımlar, beyaz gömlekler, pis sakallar, tuhaf saç kesimleri... Sokağa da yansıdı. Gençler özeniyor. Milyonlarca dolar verseler bu tür projelerde yer almam. İşin yolu sevgiden, saygıdan geçer. Biz bunları unuttuk. Saygının olduğu yerde sevgi çökmez. Biz bunu anlatamıyoruz. Önce sevgi.

711