Astrologların seans ücretleri patladı: En ucuzu 1200 TL - Sayfa 6

Hakan Kırkoğlu: Kişiyle bir ameliyat gibi vakit geçiriyorum

Hakan Kırkoğlu, “Haftada bir kez üç saati geçen görüşme yapıyorum. O kişiyle bir ameliyat gibi vakit geçiriyorum. Sürekli her dakika görüşme yapmıyorum, o yüzden belirli sayıda kişiyi alabiliyorum. Görüşmelerim çok kapsamlı, dolayısıyla 2024’e kadar beklemek durumunda kalabiliyorlar. Pandemi nedeniyle rağbet oldu diyemem. Çünkü danışanlarım uzun zamandan beri gelirler. Bir kişiyle daha fazla vakit geçiriyorum. Belirli bir kitlem var” dedi.

614
Astrologların seans ücretleri patladı: En ucuzu 1200 TL - Sayfa 7

Korona nedeniyle yüz yüze görüşmüyor

Astroloji yazarı Hande Kazanova, koronavirüs salgını nedeniyle görüntülü görüşme yapıyor. Şubat 2022'ye kadar randevuları dolu olan Kazanova’nın normalde de yoğun olduğu ancak pandemi nedeniyle daha fazla başvuru aldığı öğrenildi.

714
Astrologların seans ücretleri patladı: En ucuzu 1200 TL - Sayfa 8

Hande Kazanova'nın ücreti 2 bin lira

Hande Kazanova’nın danışmanlık ücreti ise doğum saati belliyse 1775 TL, eğer saat tam net değilse 2 bin TL.

814
Astrologların seans ücretleri patladı: En ucuzu 1200 TL - Sayfa 9

Pandemi döneminde çıldırmış gibi randevu aldılar

Astroloji danışmanı, eğitmeni ve yazarı Öner Döşer’in randevuları ise Aralık 2022'ye kadar dolu. Haftanın dört günü danışmanlık hizmeti veren Döşer’in yardımcısı, “Özellikle bu pandemi döneminde insanlar çıldırmış gibi randevu aldı. Geçtiğimiz dört ay içerisinde 1.5 yıllık randevu verdim. Öner Hoca’nın öngörüleri çok yerinde ve doğru olduğu için popülaritesi arttı” dedi.

914