Aşk haberleri Sevda Demirel'in annesini bayılttı! - Sayfa 5

Halk, arka çıkar: ''Ve Avrupa'dan bu konularda çok daha musammalı ve kucaklayıcıdır bizim toprağımızın vatandaşları. Eğer gerçekten sevdiğine inanır dejenere hareketlerde bulunulmazsanız halkımız yüreğinle arka çıkar."


513
Aşk haberleri Sevda Demirel'in annesini bayılttı! - Sayfa 6

Hayat arkadaşıyız: "Ben de Doruk da insanlara cinsel obje gibi bakarak birlikte olacak şahsiyetler değiliz. Biz öncelikle iki iyi dost, ev ve hayat ve de en önemlisi hayat arkadaşıyız. Bizi bu saatten sonra eğlenceli aşklar değil evlenilecek yaşlanılacak nefesler gerek. Beden ruhun askısıdır.''


613
Aşk haberleri Sevda Demirel'in annesini bayılttı! - Sayfa 7

Mevlana ve Şems gibiyiz: ''Biz de bu askıyı yaşam gardırobumuzun en müstesna dolabında muhafaza etmeye ant içtik. Aynı Mevlana ile Şems gibi . Zaman her şeyin ilacıdır. Evlilik kararımıza bazı kişilerin şok olmalarına şaşırdık. Aşk bedende değil ruhun fonksiyonel halidir."


713
Aşk haberleri Sevda Demirel'in annesini bayılttı! - Sayfa 8

Yeni ilişkisinden bahseden Neslihan Doğrusöz yani yeni adıyla Doruk Doğrusöz ise şunları söyledi:

Seksten ibaret değil: "Benim Sevda'ya sevdalanma sebebim insan, hayvan, çiçek ayırt etmeksizin düşmanını bile seven farklı bir yapısı olan biri. O benim Şems'im ben de onun Mevlanası. Aşk'ın en güzeli beklentisiz olanıdır. Biz magna gibi bir düşsel bağımız var. Aşk dediğin şey seksten ibaret değildir. Öyle olsa genelev tapınak olurdu."

813